Update


Det visas att Kenny har anlänt till Sverige,Stockholm!;)))

Changes

Heyy Guys! :D
 
Jag ville bara säga att det kommer att bli ändringar i novellen,annorlunda ändringar! ;) Och vissa personer kommer att bytas ut och lite sådant,men inte så många kommer att bytas ut..

Chapter 7-The Man

 

 

Nicki's Perspektiv:

 

Jag gäspade en aning och Justin drog in mig i sin famn.Vi tittade på Last song,och Hannah hade redan somnat.När eftertexterna kom,orkade jag inte hålla ögonlocken öppna.Justin märkte väl att jag var trött,så han bar mig till sängen och la ner mig.Han tog över täcket på min lilla kropp och pussade mig på hjässan.

 

God natt”

 

Desamma”

 

Jag gosade mig ner i täcker så att jag kunde sova djupt.Hannah hade somnat framför Tv,så det var ingen höjdare att väcka henne just nu.Justin la armen runt mig och jag låg nu i hans famn.

 

-

 

 

 

Släpp mig!” Mannen hade ett hårt grepp om mig och förde mig in i ett gammalt hus.Han slängde in mig i ett rum,det var mörkt,fast man kunde ju se dörren som hade galler.Vad är det här för något? Det enda jag minns var att Justin hade sovit över och att vi fjantade runt oss.Jag stund nu endast i pyjamas,eftersom det var det sista jag hade på mig.Mannen kollade in genom gallerna och tittade avskyvärt på mig.Vad har jag gjort? Jag var riktigt rädd och förvirrande.Jag tog upp benen och tog huvudet på knäna,som en kudde.En liten tår bildades i mina ögon,och rann ner sakta.Efter ett tag så kom det mer och mer.Jag har ju inte gjort något! Undra om Justin och Hannah ens märkte att jag var borta.Eller nog inte,eftersom båda låg och hade sitt snark party.Jag hade ju inte märkt att någon hade burit ner mig förrens när jag låg i bilen.Vad ska jag göra? Vem låg bakom det här?

 

Harry's Perspektiv:

 

Hon hade krossat mitt hjärta,hon tog allt ifrån mig.Och nu ska hon få betala.Jag hade varit inne i henne sedan jag träffade henne.Jag var lycklig,jag hade allt när hon var med i min värld.Men nu var hon borta och hade gått över till Justin.Jag tog på mig masken och låste upp rummet till Nicki.

 

Nämen vad har vi här då? Lilla Nicki? Eller?” Jag låtsades hånskratta innan jag drog med henne ut.

 

Vad vill ni mig? Släpp mig!!”

 

Det önskar du va? Skulle du vilja gå hem och ligga i Justin's famn?”

 

Hon tittade på mig som om jag vore dum,jag tittade allvarligt på henne innan hon vände sin blick framåt.

 

Vart tar du mig?” Jag ignorerade hennes dumma fråga och fortsatte att gå tills jag kom fram till en trädörr.Själv gick jag in med henne och satte hon i en stol.Jag band fast hennes handflator hårda mot varandra.Det gjorde ont att se hon såhär,men jag ville veta vad det var för fel mellan hon och mig.Själv satt jag ner i en stol framför henne.

 

Så,vad har du haft på krokarna då?”

 

Det har inget med dig att göra”

 

Aouch,en tuff brud” Jag reste mig upp och gick runt hennes stol.

 

Vad vill du mig?”

 

Jag vill ju lära känna dig lite,vad har hänt mellan dig och Harry?” Min röst var djupare än min vanliga ton fall,vilket var bra.Annars så skulle hon ringa på polisen efter att jag har släppt henne.Eller vad säger jag? Jag kanske inte släpper ut henne.

 

Varför vill du veta det,så att du kan gå och skvallra vidare eller vad då?”

 

You tell me” Hon svarade inte på länge,jag ville ha ut svaret.Nu.Jag slog till hennes kind och såg direkt på henne att det sved som satan.Det gör ont,fruktansvärt.

 

HAN VAR OTROGEN!! OKEJ?!” Hennes ton fall var inte som den vanliga.Den var arg,förvirrande,ledsen och rädd.

 

Med vem?”

 

Vanessa”

 

Vanessa Hudgens,inte sant”

 

Hon nickade och böjde ner huvudet så att hennes blick var på hennes knä.

 

Tror du att såren läker genom tiden för alla?”

 

Nej” En liten tår fälldes ner på hennes underbara ansikte.Jag ville inte skada henne,men om jag inte får vad jag vill av en tjej,händer det våldsamma saker.

 

Det gör den heller inte”

 

Varför pratar vi ens?”

 

Som jag sa,jag ville lära känna dig lite”

 

Men vet du,du kan ju ta din dator och söka fakta om mig idiot!”

 

Nej tack,jag tror inte på sådana saker som står i internet”

 

Tro på vad du vill”

 

Man tackar”

 

Kan jag få gå nu?”

 

Nej”

 

Vad vill du ha av mig?! Vad vill du mig?!”

 

Jag ska inte skada dig mer än vad jag har gjort”

 

Hon förblev tyst och jag tyckte att hon skulle få gå tillbaka till sin 'Säll'.Jag bar upp henne och låste in henne i rummet tidigare.

 

 

 

Nicki's Perspektiv:

 

3 Dagar Senare:

 

Jag hade svält,ingen mat,ingenting.Turen var att det inte var för mörkt i rummet,om det skulle vara kol svart,skulle jag bli blind senare om jag kom ut.En man kom in,han hade en kappa på sig med luva över huvudet.Jag tog ett djupt andetag och tittade på mannen som hade en kniv i handen.Han satte sig ner på huk och satte kniven precis vid halsen på mig.

 

Snälla,gör inte det” Han förde ner kniven en liten bit och även om det var litet,gjorde det ont.Jag hade panik,jag visste inte vad jag skulle göra.

 

Jag gör allt du ber om!” Han tog upp ytterligare en kniv och förde den mot armen.Han gjorde några streck på armen och det det rann ut blod.Jag vill bara skrika.

 

 

 

Justin's Perspektiv:

 

Jag vaknade av att andra sidan av sängen var tom.Jag satte mig upp och såg panikslaget på Hannah som låg och snarkade.Jag sprang fram till henne och skakade på henne.

 

NICKI ÄR BORTA!!”

 

Hon ryckte till och såg på mig.

 

Va?”

 

NICKI ÄR BORTA!” Jag sprang bort till Scooter's och Carin's sovrum.Jag sket i att knacka,det är Nicki vi pratar om!

 

NICKI ÄR BORTA!” sa jag och upprepade det tills dom vaknade till.Båda satte sig spikrakt upp i sängen och tittade på mig.

 

VA?!”

 

Hon ligger inte kvar i sängen!” Dom reste sig upp och sprang igenom huset och tittade i varenda vrå.Men hon var inte där,hon var ingenstans i huset.Scooter ringde upp henne men ingen svarade.Scooter tänkte ringa till polisen,men kom sedan på att dom bara skulle lägga ner fallet om dom inte hittade henne.Istället ringde han FBI.Dom reder ut saker mycket snabbare än vad polisen gör.Scooter sa några ”Mhm” ”Nej” och ”Ja” ibland.Just nu ville jag bara veta vart hon var.Om hon hade gått ut,så hade hon skrivit en lapp.Eller hade hon glömt det? Hon kanske inte hade ljud på? Äsch,vad vet jag liksom...

 

Dom gör sitt bästa för att hitta henne”

 

Jag kunde inte tänka på något annat än Nicki,vart var hon? Vad gjorde hon? Hade någon tagit henne? Nee,varför skulle någon göra det?

 

Nicki's Perspektiv:

 

Mannen var fortfarande här,det var läskigt kan jag erkänna.Han satt en bit bort från mig,han satt och glodde på mig.Ser jag så hemskt ut? Eller det borde jag nog göra,eftersom jag inte hade smink på mig när jag gick och la mig.Jag kunde inte skilja mannen som pratade med mig i det där rummet förut och med den här mannen.Båda hade maskar,så det var omöjligt.Blodet från armen hade slutat att rinna.Men det värkte fortfarande.Försöker någon döda mig eller? Vad har jag gjort för fel? Tänk om Harry ligger bakom det här? Jag menar,han har försökt att nå mig några få gånger,men jag har bara undvikit honom.Det är ju han som har gjort fel.Men,vi gjorde ju aldrig slut.Eller? Vi var isär varandra ganska ofta dom här gångerna.Jag har bara varit med Justin,Hannah och Alfredo.

 


No Pictures today...Sorry! :(( Men jag orkar tyvvär inte leta efter bilder just idag! Kommentera.


Tjoo!!:)

Kapitlet kommer när jag kommer hem,eftersom jag är i stan och shoppar med mamma! Och förresten så fyller min syster år,såå grattis på din dag! Men kapitlet kommer kanske inte bli så långt som ni har tänkt er kanske...Men det blir någonting iallafall!^^ Ha en braaa dag! Puss!<3

Late

Hey! :D
 
 
Jag vet att det är sent,om bara några minuter är klockan 1.Men jag ville bara informera er att jag inte sov hos en kompis,utan jag sov hemma! ^^  Meen,jag ska på stan och shoppa lite och sedan ska jag vara med en kompis! :) Så kapitlet borde komma upp imorgon! Sov gott? Antar jag väl? Hahah,vet knappast nånting nu när man är trött! xD
 
Ha det så braaa!<3

Sneakpeak-Chapter 7

 Det önskar du va? Skulle du vilja gå hem och ligga i Justin's famn?”

 

 

 
 
 
 

Sent!:(

Tjoo!:)

Chapter 7 kommer antagligen bli sen,bara så att ni vet!:) Men sneakpeak kommer ni ändå få! Ha det så bra! Puss!:*

Hehe....

Heyy!!

Just nu går det segt med kapitlet,eftersom jag bara är på 1083 ord.Och jag kanske ska sova över hos en kompis på fredag,såååå det kanske blir tidsinställt eller så tar jag bara med datorn!:) Just a problem,jag kanske inte har internet!:(( Men vad sägs om att jag skriver klart det på lördag och det kommer ut på söndag? Som förra gången,meen snart är det sportlov-för mig iaf-och då kanske jag skulle kunna uppdatera bättre än vad jag gör nu!^^ Men nu ska jag inte ta ut alla problem som jag har,utan nu låter jag er vara! Puss//Sofiaa!<3


Chapter 6-Babe

 

 

Nicki's Perspektiv:

 

Innan jag hann blinka,trök Justin sina läppar mot mina,igen.Det skulle vara lättare om Justin hade sagt vad han menade,eller vad han tycker,känner? Jag besvarade kyssen,jag kanske var kär i honom? Första gången jag fick träffa han,föll jag pladask.Men jag var rädd med att säga vad jag tycker om honom.Hannah och Alfredo hade tydligen planerat det här,eftersom Hannah visste vad jag kände för Justin,och Alfredo visste säkert vad Justin tyckte om mig.Jag log för mycket vilket förstörde kyssen,Justin flinade innan han kysste mig igen.

 

Jaha,vilken överraskning man fick”

 

Justin nickade och kysste mig igen,men,jag ville reta han lite,jag besvarade kyssen men avbröt den snabbt.

 

Jag är trött”

 

Det får bli min ursäkt,jag märkte att min dörr fortfarande var låst,så jag gick tillbaka till Justin som halv sov i soffan.Jag slog till han på axeln så att han ryckte till.Han flyttade på sig lite så att jag kunde ligga.Jag tog en kudde och en filt innan jag vilade huvudet mot Justin's knä och bredde ut filten.

 

God natt babe”

 

Natt”

 

Jag 'låtsades' att somna,allt jag kunde var att tänka på hur det kommer att bli.Harry kommer ju komma efter,för att såna här saker har hänt förut.Det har hänt att vi har tappat kontakten,men vi kommer alltid tillbaka har jag märkt.Jag vet faktiskt inte hur jag och Justin står.

 

-

 

Nästa morgon vaknade jag av en blixt,en kamera blixt.Jag slog sakta upp ögonen och möttes av en kamera blixt återigen.Jag höll handen framför ansiktet och visste att det var Hannah och Alfredo som låg bakom det här.Jag gissade väl att Justin fortfarande låg och sov,eftersom jag fortfarande låg på hans knä.

 

Hallå?! Kan man inte få lugn och ro nu?”

 

Nej”

 

Jag himlade med ögonen och tog filten över huvudet,Hannah kan vara riktigt störande när det gäller kärlek.Plötsligt så kände jag en blöt kyss på pannan.Vilket betyder att det var Justin.Jag slog upp ögonen och som jag sa,det var Justin.

Aw!"

Jag tittade på det hållet som rösten kom ifrån.Jag himlade med ögonen och gick upp.Jag var hungrig,jag styrde sedan stegen mot köket,men kom sedan på att vi inte hade något.

 

Kan inte någon fixa frukost?” Jag satte mig på soffan igen,jag log mot Justin som låg och halv sov som igår.Jag slog till han på axeln och han vaknade med ett ryck.Han mumlade något ohörbart och reste sig upp och styrde stegen mot dörren.

Vad skulle jag hämta?"

Frukost”

Till vem?”

Till mig” Jag flinade innan jag skakade på huvudet.

 

Vänta,gick inte han ut med pyjamas?”

Ehum..”

Jag öppnade dörren och han var inte långt ifrån hissen.Jag sprang som tusan,och det värsta med hotellet var att det var så långa korridorer eller vad det än kallas. 

Justin!” 

Mhm” 

Jag lyckades stoppa han innan han gick in. 

Du behöver inte” 

Jo”

Han steg in i hissen,men den här gången lyckades jag inte stoppa han.Jag suckade och gav upp.

- 

Nicki,sanning eller konsekvens?”

Ehum,konsekvens”

Okey,du måste...” I ögonvrån såg jag att Alfredo viskade något till Hannah,men jag orkade inte bry mig,eftersom min uppmärksamhet var på mobilen.

 

Du ska hångla med Justin!” Det var då om fångade min uppmärksamhet.

 

Va? Jag och Justin har inte ens kommit så långt med vårat förhållande! Inget illa menat Justin” Han ryckte på axlarna och log.

 

Vem bryr sig,det här är sanning eller konsekvens,och du valde konsekvens.Så varsågod!”

 

Jag suckade men valde att göra det endå.Jag,som satt i Justin's knä,vände mig om och började kyssa han.Kyssen vart djupare och djupare,tillslut hånglade vi framför Hannah och Alfredo.Vilket var pinsamt,enligt mig.Vi satt och hånglade en stund innan vi avslutade den.

Nöjd?”

Väldigt!”

Jag skrattade och satte mig till rätta.Jag längtade på att komma hem igen.Klockan var typ 10 och ingen av oss var trötta.Och ja,vi sitter på flyget.Och det roliga var att vi alla hade One Piece på oss.Min One Piece bestod av Amerikanska flaggan,vilket Justin också hade.Hannah hade en Blå,och Alfredo hade en svart.Jag gick upp för att ta en vattenflaska och hittade den i mini kylen.Jag satte mig på min plats igen,på Justin's knä.Och skruvade av korken,när halva vattnet hade gått ner i min hals,harklade Justin sig.

 

Vill du också ha?” Han svarade inte utan öppnade sin mun,och jag tar det som ett 'Ja'.Jag förde vattenflaskan mot hans mun.

Nicki,vad gillar du mest med Justin?” Hannah frågade alltid skumma saker,som jag sa,Hannah kan vara riktigt störande när det kommer till kärlek.

Hm...Det är nog ögonen,eller nej,hans leende,nej,jag vet inte,det finns många saker med Justin-”

Justin viftade med händerna i luften och jag märkte inte det förnst nu.Jag hade visst tagit upp flaskan för mycket så att vattnet kom forsande ner på halsen på honom.

Opss” Jag böjde sakta flaskan ner och insåg senare att det var tom.Jag kastade flaskan mot soptunnan,och såklart träffade jag den.

Borde man inte säga förlåt?” Jag vände mig om och såg Justin helt blöt om läpparna.

Du avbröt mig precis i en mening,så nej,tror inte det”

Han var så söt,med blöta läppar och dom hasselbruna ögonen.Jag flinade innan jag tryckte läpparna mot hans,och inom kort besvarade han den. 

Naw!”

Jag avslutade kyssen och tittade på Hannah som satt och stirrade på oss.Jag skakade på huvudet och kände tröttheten krypa fram.Jag gäspade och lutade mig tillbaka mot Justin's bröstkorg.Jag letade desperat efter hans hand,och eftersom jag blundade var det extra svårt,men tillslut hittade jag den.Jag gosade mig med Justin's hand som om den vore en nallebjörn som jag hade fått på födelsedagen.Man hörde klart och tydligt att Justin flinade och pussade mig på hjässan.Men just nu hörde jag inte Hannah säga ett 'Naw' eller något liknande.Jag slog upp ögonen och såg att hon hade tuppat av vid Alfredo's knä.Eller hennes huvud låg dock och vilade på Alfredo's knä.Jag kunde inte låta bli att ta ett kort på dom.Jag flinade och la undan mobilen.Just nu ville jag bara ha lite sömn.

God natt"

Natt”

Älskar dig” 

Hatar dig med”

Jag kände att Justin stelnade under mig vilket fick mig att le.

Jag bara skojas”

Han mjuknade till och skrattade.Även om jag kände att jag var trött,kunde jag inte sova.Vilket var konstigt.Jag vred och vred,men lyckades inte sova.Jag suckade och tog filten som låg bredvid mig.Justin var vaken,Alfredo med.Men dom snackade ju för fullt och Justin märkte inte ens att jag klev upp.Och jag hade varken orken till att snacka med dom.Jag satte mig ner på en fåtölj och bredde ut filten över mig.Justin reste sig upp-jag såg det eftersom jag inte blundade-och gick till mig.

God natt”

God natt” Jag blundade och kände en blöt kyss på hjässan,han böjde sig ner och placerade en kyss på mina läppar.Vilket jag glatt besvarade.Jag kände att tröttheten kommer krypandes fram,och tillslut kunde jag somna.

-

Hey,vakna”sa en röst jag mycket väl kände igen,Justin's.Jag satte mig upp på fåtöljen och sträckte mig.Sedan råkade jag ramla ner för fåtöljen,vilket orsakade en rejäl smäll på rumpan.Nu var jag verkligen vaken,tänkte jag.Jag tog mig upp och hamnade i Justin's famn plötsligt.

Morgon”

M-” Mer än så hann jag inte säga innan jag kände att Justin ville ha sin morgon kyss.Jag flinade för mycket för att besvara kyssen.

Vad?”

Morgon” Jag tryckte mina läppar mot hans,vilket han besvarade.Jag avslutade kyssen och satte mig ner igen.Men kom sedan på att jag måste byta om! Jag gick till det lilla badrummet som fanns på flyget och bytte om till en hoodie och ett par svarta jeans.På den hoodie jag hade var ett Superman märke,vilket gjorde den mer speciell,om ni fattar vad jag menar.Håret tog jag upp i en lätt hästsvans,turen var att jag hade tvättat håret igår innan vi åkte till flygplatsen,så det var mjukt och skönt.Jag gick ut och satte mig igen.Hannah hade inte vaknat än,eller hon hade nog gjort det,eftersom hon öppnade ögonen då och då.Jag petade lite på henne,eftersom hon alltid vart irriterad när någon petade på henne några oräkneliga gånger.Hon satte sig upp och tittade på mig med en irriterad blick.

Sluta!” Jag flinade innan jag lutade mig tillbaks på fåtöljen. 

1 Nytt Meddelande 

Från:Pappi 

Till:Mee<3 

Hej gumman! Skulle kunna tro att ni snart landar.Allt jag ville säga är att Teen Choice Awards är klockan 16:00 och ni landar 14:00,och jag hoppas på att du har någon att gå med! ;) Annars kan du ju gå med Bell! Puss//Pappa 

Till:Pappi 

Från:Mee<3

Hej Daddy! Tack för att du skrev det! Nu vet jag iallafall när det är,och jaa,jag har någon att gå med! Men annars kan ju Bell följa med Hannah och mig,eller så går hon med er! ;) Puss//Nicki

Hannah,vill du gå med mig?”

På vadå?”

Jag tog upp mobilen och sms:ade till henne om hon ville gå på Teen Choice Awards.Hon nickade och började och pilla med mobilen.

 

Nicki,har du någon att gå med då?” Justin kom fram till mig med ett stort leende inramad på ansiktet.

 

Haha,jaa! Jag ska gå med Hannah” Han slocknade till och började gå mot ett annat håll.

 

Hey” Jag tog tag om han handled så att han vände sig om.

 

Bara för att jag inte går med dig,betyder det inte att du inte ska gå” Jag drog mig intill han och hans händer fastnade på min rumpa direkt.Jag flinade innan jag fick en kyss.

 

Jag log innan jag drog mig bort från Justin till Hannah.Kaptenens röst fyllde högtalarnas och talade om att vi snart skulle landa.

 

-

 

Nicki!” Bell kom springandes mot mig och innan jag han blinka hade jag henne i min famn.

 

Jag har saknat dig så mycket!”

 

Och jag dig!” Jag log innan jag tog och avslutade kramen.Jag tittade direkt på mamma och pappa och hoppade i deras famn.Dom skrattade innan dom besvarade kramen.

 

Så,hur har ni haft det medans jag har varit borta?” Jag avslutade kramen och tittade på alla dom tre.

Tjaa,spenderat tid med Bell,hälsat på eran släkt.Mer än så har vi inte gjort” 

Jaha"

Joe hälsade!” Mamma blinkade på ena ögat och flinade.

Neej!! Jag är inte kär i han!” Mamma försökte att titta allvarligt på mig,men lyckades inte så bra.

Inte längre” muttrade jag.Mamma brast ut i skratt och pappa kom rusande in i köket.

Vad skrattar hon åt?” viskade han i mitt öra.Jag ryckte på axlarna och vände mig om för att gå upp till Hannah.Egentligen skulle hon hem för en vecka sedan,men eftersom hon skulle följa med mig på Teen Choice Awards så fick hon stanna.

Let's have some fun!”

Hannah vände sig om och stört log mot mig. 

 

Hannah och jag tog varsin hårborste och låtsades att den var en mikrofon.Våra pyjamasar var rätt töntiga,det kan vi faktiskt erkänna.Jag hade på mig en svart tröja där det stod 'NERD' och ett par pyjamasbyxor,och pyjamasbyxorna hade små blåa valar på.Rätt så töntigt,men dom var för sköna för att slängas.Håret var uppsatt i en hästsvans,och det var Hannah's hår också.Vi gick in på Spotify och tog på As long as you love me.

As long as you love

As long as you love me

We're under pressure

sSeven billion people in the world trying to fit in

Keep it together 

Smile on your face even though your heart is frowning

But hey now, you know, girl,
We both know it's a cruel world
But I will take my chances...

 

Justin's Perspektiv:

 

Jag svängde in bilen vid uppfarten och låste bilen.Jag ringde på dörr klockan och inom några sekunder öppnade någon den,Scooter.

Heyy!”

Tjena!” Vi gjorde våran handshake och jag frågade om Nicki var hemma.Han nickade och lät mig in.

Du vet vart hennes rum är” Jag nickade innan jag gick uppför trappan.

Nicki's Perspektiv:

 

 

Hannah och jag sjöng helt oseriöst och hoppade omkring,såhär brukar vi spendera våra tider.

HAALLLÅ?!” skrek någon vid dörrkamaren.Jag vände min blick mot personen,det visade sig vara Justin.Jag hoppade snabbt ner från sängen och råkade snubbla bland kläderna.Jag skrattade innan jag tog mig upp med hjälp av sängkanten.Jag sprang direkt till datorn för att slå av musiken.Hannah stod som fryst vid Walk In Closhet,så de var väl bara jag som kunde stoppa musiken.

 


Okeyy,inte så mkt bilder,men endå.Jag vill få ut det här idag! Och nu så ska jag försöka att leta efter mer bilder och börja på kapitel 7! :)

Kommentera.


Hold out! :D

Tjenare!
 
 
Nu undrar nu vart kapitlet är,och det enda jag kan säga är att det kommer innan midnatt! Ska försöka att leta efter bilder,och sedan så är det klart! Hoppas att ni kan hålla ut kära läsare
 
Puss//Sofiaa<3

Kommer imorgon!:)

Hellu!


Kapitel 6 kommer att komma ut imorgon! Eftersom jag hade gäster och det är svårt att sitta vid datorn när man har gäster.Och förresten var jag trött efter bion,så jag hann knappt skriva något!:(( Men ska försöka att bli klar med att skriva inatt och kapitlet kommer väl imorgon!:) Hoppas att det låter bra! Ha en bra kväll! //Sofiaa

Chapter in progress!

Hellu my friends! ;)
 
 
Imorgon är det typ dagen kapitlet brukar komma ut,men nu är så att jag ska vara med min bästis imorgon och titta på en liten film.Och det kommer antagligen vara ett tidinställt-Vet ej-.Men ni får ha en braaaa fredag!! Glöm inte Gladiatorerna!
 
Mvh//Sofiaa<3

Sneakpeak-Chapter 6

Vem bryr sig,det här är sanning eller konsekvens,och du valde konsekvens.Så varsågod!”


Happy Valentine's Day! ♥

Hey!
 
 
Hoppas att ni hade någon Valentine som ni kunde fira med! Glad alla hjärtans dag! Hoppas att ni har haft en underbar dag-Vilket jag har haft-och att ni fick något.Det fick ej jag,men jag fick den kärleken jag behövde!♥
 

Bad girl!

Hehe,känner mig lite stygg som bloggar på mattelektionen !;)

Chapter 5-The Kiss

Previously:Vi bestämde oss för att åka och shoppa,äta middag och så vidare.Besöka Eiffeltornet,fast det har vi gjort en gång,men Justin och Alfredo tjatade om att vi skulle dit,eftersom dom inte hade varit där förut.
 
 

 

Nicki's Perspektiv:

 

 

 

Jag tog en dusch och tvättade håret.Jag tog på mig min Outfit,som bestod av en blommig dress,kavaj och ett par ballerina skor.Klockan var ungefär 16:00,så det var en bra tid för att gå ut.Jag sminkade mig med foundation,concealer och rouge så att jag såg söt ut,och röd-rosa läppar,var högst på listan.När jag var klar,gick jag ut och fick ett 'Wow' från Justin,Alfredo och Hannah.Jag flinade innan jag tog min väska och stoppade ner nödvändiga saker+kameran.Aldrig att jag missar såna här ögonblick!

 

Klar?”

 

Alla nickade innan vi gick ut.Vi gick och shoppade först.Eftersom killarna skulle ha supras,Hannah och jag skulle ha kläder.Vi gick in på Victoria's Secret,Forever 21,H & M alla affärer helt enkelt,när alla var klar,möttes vi vid ingången.Alla hade massor av påsar,så vi bestämde oss för att åka till hotellet och lämna grejorna där.Och sedan skulle vi äta,sedan åka till Eiffeltornet! Vi bestämde oss för att äta Cheesecake,så vi åkte till The Cheesecake Factory.Jag och killarna beställde en med Oreo på,och Hannah beställde en med jordgubb.Det var länge sedan jag åt Cheesecake,så det ska bli gott att smaka på det igen.En ung kille kom fram till oss och ställde ner våra beställningar.Jag känner igen honom,men kan inte riktigt sätta namnet på honom.

 

Ursäkta mig,vad heter du?”

 

Han hade ingen namnbricka som man kunde titta på vad han heter.

 

Josh,vänta,jag känner igen dig!”

 

Jag log innan tanken slog mig.

 

Josh!”

 

Nicki!”

 

Jag reste mig upp och gav han en kram,ganska länge faktiskt.Jag kan slå vad om att alla tittade konstigt på oss.Vi avslutade kramen och tittade mot dom andra.

 

Uhmm..Det här är Josh,Hannah,du måste väl minnas han?”

 

Hannah tittade fundersamt på honom och mig,innan tanken också slog henne.

 

Josh!”

 

Hon reste sig och kramade om honom.Nu var de bara killarna som inte visste vem han var.

 

Josh var min kille innan Harry”

 

Killarna reste sig upp och skakade hand med honom.

 

Justin”

 

Alfredo”

 

Han nickade och tittade på oss alla.

 

Jag har tyvärr jobb att göra,men det var trevligt att träffa er alla! Speciellt Nicki”

 

Jag rodnade innan jag kände hans armar runt mig igen.Han gav mig en puss på kinden innan han lämnade oss.

 

Det var kul att träffa han!”

 

Hur blev ni tillsammans?”

 

Justin tittade avskyvärt på det håller Josh gick.

 

Jag har bott i Paris?”

 

Han nickade och tog en tugga av sin Cheesecake.Vi berättade massa skvaller och skrattade.Klockan var nog 10 på kvällen när vi gick längst gatorna för att komma fram till hotellet.Vi skrattade en massa och var oseriös,vi visste faktiskt inte varför vi skrattade,då och då drog Alfredo skämt.Och vi höll varandras händer,Hannah håller i Alfredo's hand,och jag höll i Justin's.Det var nog för att det kom massa paparazzis och Justin hjälpte mig,Alfredo hjälpte Hannah.Och vi släppte aldrig taget om varandras händer,men jag kände mig trygg på något sätt.Jag var säker på att jag inte var kär i Justin.Det skulle bara bli konstigt,av någon ren slump.Vi gick in i våra sovrum och ropade sen god natt till varandra,vi skrattade och jag föll baklänges mot sängen.Jag skrattade tyst för mig själv innan jag gick in till badrummet och tog en dusch.Jag klädde av mig och satte på varm vatten,jag satte upp håret i en knut och la mig sedan ner i badkaret.

 

 

 

 

 

 

 

Efter några minuter,så ringde mobilen.

 

Hallå?”

 

Hej Gumman!”

 

Hej mamma och pappa!”

 

Hej Nicki!”

 

Hej Bell,förlåt för att jag inte sa till,jag ville inte väcka dig!”

 

Äsch,det gör inget!”

 

Vad gör du då?”

 

Ehum,ni ringer vid fel tillfälle,men det gör inget.Jag badar”

 

Haha,oj då! Ska vi ringa dig någon annan gång?”

 

Nej! Prata på!”

 

Haha,okej! Vad har ni gjort då?”

 

Vi har varit och tittat på Eiffeltornet,ätit på The Cheesecake Factory.Och hör ni,det har bara gått några timmar! Och just det,jag träffade Josh!”

 

Vad roligt! Tror du att du skulle kunna ta posten till farmor och farfar din?”

 

Vilken post?”

 

Den som ska komma snart,du vet väl vart dom bor?”

 

Jadå,det gör jag gärna! Jag önskade att jag kunde prata med er just nu,men jag kan inte! Ringer senare! Puss!”

 

Puss på dig med!”

 

Sedan klickades samtalet.Jag hade legat där en stund nu,så jag tänkte gå upp.Jag virade en handduk runt omkring mig,och tog mobilen.Jag kollade Instagram och gillade de två bilderna som Hannah la ut nyss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Justin's Perspektiv:

 

Jag var redo att kyssa henne,jag var redo för att vara med henne,jag tar konsekvenserna,och jag hoppas på att hon gillar mig med.Jag gick in tyst in till hennes sovrum och satte mig på sängen.Hon gcik ut från badrummet utan att märka mig,eftersom hennes uppmärksamhet var på mobilen.Jag harklade mig och mötte hennes blick.Hon skrek till,men tystnade när jag tryckte mina läppar mot hennes.Värden försvann ett litet tag,det var som att vara i himlen och gnistorna kom fram.Jag avslutade kyssen och gick ut.Gjorde jag rätt? Jag tyckte det iallafall.Skulle bli roligt och se Scooter's min när han får reda på att jag 'Dejtar' hans dotter.

 

 

 

Nicki's Perspektiv:

 

Hade Justin stormat in här och kysst mig? Jag drog på mig min pyjamas och klampade iväg till Hannah's sovrum.Jag öppnade dörren och steg in,där låg hon på sängen med en laptop i famnen och sjöng med i I knew you were in trouble av Taylor Swift.

 

Hannah!”

 

Hon ryckte till och tittade på mig,jag hoppade på henne och vilade mitt huvud på hennes ena knä.

 

Vad är det?” Hennes lugna röst hjälpte faktiskt lite och hon började att stryka mig över ryggen.

 

Justin kom och kysste mig!”

 

Haha,vad är det för fel på det då?”

 

Men åhh!!! Fattar du inte?! Jag gillar han inte ens!”

 

Besvarade du kyssen?”

 

Men jaa,nu kommer ju jag falla för han!”

 

Låt naturen göra sitt!” Hon log och kramade om mig.

 

Okej,men jag fattar inte!”

 

Det får du veta senare!” Jag himlade med ögonen men kunde inte undgå från att le.Jag gick sedan ut och in till mitt rum.Som tur var inte Justin där så

 

la mig ner på min säng.Varför kysste han mig? Varför besvarade jag kyssen?,tänkte jag innan sömnen tog över.

 

-

 

Nicki! Vakna!” sa en välbekant röst,jag slog upp ögonen och såg Hannah sittandes på sängkanten.

 

Va? Vad?”

 

Du ska ut med Justin!” När hon sa det,satte jag mig upp och stirrade storögt på henne.

 

VA?! Vad har du gjort?” Hon var alltid lugn när det kommer till såna här stunder,hon log såklart.

 

Ni ska få prata om det,i lugn och ro”

 

Det var ju HAN som kysste MIG!”

 

Jag vet,men ni ska ändå få gå ut! Jag menar,ni skulle passa så jävligt bra ihop!”

 

Jag himlade med ögonen åt hennes lilla 'Utbrott' men kom sedan på att Hannah inte gillade att man tyckte illa om hennes idéer,så jag log istället och tittade på henne.

 

Vad ska vi göra då?”

 

Ni ska gå runt och prata”

 

Prata? Allvarligt?”

 

Ja,allvarligt,så gå upp och klä på dig!”

 

Jag suckade innan jag reste mig upp och gick in till badrummet.När jag var klar gick jag ut och såklart satt Hannah kvar.Jag gick och tog på mig med massa kläder som skulle vara en alternativ för vad jag skulle ha på mig.Jag tog på mig en blå blommig dress,ett par ballerina skor och ett par solglasögon.Jag gick ut och poserade för Hannah.Hon gjorde tummen upp,äntligen!,tänkte jag.Håret hade jag ut släppt och i handen hade jag en väska som Hannah hade tvingat på mig.När jag tänkte gå ut stoppade Hannah mig.

 

 

 

VÄNTA! Du måste ju ha på dig sminket!”

 

Jag tittade på henne och hon släpade med mig till badrummet.Jag hade inte tänkt på att ta på mig smink,jag menar,det är ju bara Justin.Hannah började att ta på Foundation och concealer.Ögonskuggan var väl naturligt,ljusbrunt och Eye liner.Vart faktiskt ganska fint om man tittar riktigt noga.

 

Nu kan du gå min prinsessa!”

 

Jag drog med henne ut i hallen och där stod Justin och Alfredo väntade.Justin sträckte ut handen och jag kramade om den motvilligt.Det här kändes bara konstigt,hålla handen med Justin hade jag ju gjort fler gånger,men vi har aldrig kyssts eller något sådant.

 

Hejdå turturduvor!” Jag slängde en blick bakåt mot Hannah och gav henne en mördar blick innan jag och Justin gick in i hissen,hand i hand.

 

Nicki,jag vet faktiskt inte vad som flög i mig igår,förlåt för att jag kysste dig!”

 

Jag tittade upp och mötte Justin's blick. Jag log och kramade om honom.

 

Det gör inget,många tycker att jag är söt vet du!” Jag slog han skämtsamt på axeln innan jag förde min uppmärksamhet på mobilen igen.Hissen plingade till och vi båda steg ut.Justin började prata om någon film och när han frågade något sa jag antingen ett 'Mhm' eller 'Jaha'.

 

Hallå? Lyssnar du ens?”

 

Jaha”

 

Justin suckade och jag tittade på honom.

 

Förlåt! Jag var inne i mobilen!”

 

Justin skakade på huvudet med ett leende.Det konstiga var att vi aldrig släppte taget om händerna.Men jag höll hans hand bara för att göra honom glad.

 

Jag är törstig,vi går in på McDonalds”

 

Jag nickade och vi styrde stegen mot McDonalds som låg inne i gallerian.När vi väl var framme beställde vi varsin Cola och betalade sedan.Vi satte oss ner på en bänk,nästan mitten av gallerian.En obehaglig tystnad låg som moln på oss,det enda som hördes,var sugrören som rörde sig bland Colan.

 

Vad ska vi hitta på?”

 

Bio?”

 

Visst”

 

Vi gick mot bion och köpte 2 biljetter till någon random film,eller det var Justin som valde film.Jag vet faktiskt inte varför jag tillät han välja film,det kommer säkert bli någon jätte tråkig.Han köpte popcorn,godis och läsk.Och varma chips,stod längst upp på listan! Vi satte oss,och Justin hade säkert hyrt den här,eftersom det inte var några andra här.Jag tog på mig 3D glasögonen och tog godispåsen i famnen.Efter ett tag så märkte jag att det var Never Say Never,och vi hade sätt den tusentals gånger.Så det får mig att somna,och som tur märkte inte Justin det.Eftersom det var mörkt och han märkte inte det.Jag tänkte på att lämna Justin här helt ensam,men kom på att han skulle bli skit sur om jag lämnade honom här,och förresten så skulle inte Hannah släppa in mig förnst jag gick och hämtade Justin igen.Så jag lät bli.

 

-

 

Vilken kväll asså!”

 

Justin öppnade dörren och steg in först och stängde sedan dörren mitt på näsan på mig.Jag suckade och öppnade dörren själv.

 

Man tackar!” Sa jag sarkastisk och tittade på Justin som ryckte oskyldigt på axlarna.Jag skulle precis gå in till mitt rum,men märkte att det var låst.Det är antagligen Hannah.

 

HANNAH! VARFÖR HAR DU LÅST MITT RUM FÖR?”

 

För att vi ska spendera tiden här ute!” Hon skuttade ut från sitt rum och ställde sig framför mig.

 

Jag har gjort som du sa,gå ut med Justin,varför begär du dig så mycket?” Jag suckade och tittade allvarligt på henne.

 

Du får byta om och duscha,men sedan måste du komma ut!” Jag nickade innan hon låste upp min dörr.Som hon sa,jag fick duscha-vilket jag gjorde-och bytte om.Jag borstade igenom håret och tog upp det i en häst svans.Tog mobilen och gick ut,Hannah var snabb med att låsa och dra mig ut till vardagsrummet.

 

Måste jag göra det här?” Klockan var säkert 9 och jag var trött som tusan.

 

Ja”

 

Alfredo kom ut med Justin i släptåg och alla vi satte oss i soffan.Hannah och Alfredo skulle gå och hämta godis och allt sånt,eftersom vi skulle titta på film.Nu var det bara jag och Justin,igen.Jag var bara så trött,så att jag råkade somna till vid Justin's axel,och det var innan filmen hade börjat.Efter ett tag tror jag att någon ryckte i mig.Jag slog upp ögonen och mötte Justin's hasselbruna ögon.

 

Hey”

 

Vad vill du?”

 

Spendera tid med dig”

 

Vad pratar du om?”

 

 


Hehe,vart inte så många bilder endå,men det kommer att dyka upp imorgon! Love you!<3 

 


Chapter in progress!

Kapitlet kommer före midnatt,eller vad man ska säga! Och jag ska försöka att ta in mer bilder! Som sagt,jag kanske byter ut Lily Collins till Kendall Jenner.Vem vet? ;) Har det så bra! <33

Byter

Hellu!
 
Håller som sagt på med kapitlet,men jag har tänkt på att byta ut Lily Collins till Kendall Jenner.Och jag kommer förmodligen göra de! Ville bara säga det,och håll ut! Kapitlet kommer! :D

Justin Bieber on Late Night with Jimmy Fallon! :)

 
You Guys have to see this! xD
 
And the best part of it...
 

Sneakpeak-Chapter 5

"Jag tar Konsekvenserna"

 

 
Hehe,glömde nästan bort att lägga in ett litet Sneakpeak! ^^ Men här kommer det! :) Anledningen till att jag inte har varit aktivt det senaste dagarna,är för att jag håller på med en ny design! Men vet inte när det kommer,men det kan bli när som helst! :) Ni får ha en skön fredag! Chiaaoo! <33
 
//Sofiaaa<33

Question!


Drygt! -.-

 
Går ganska drygt som ni ser,och det är för att jag har Skypat[?] med en kompis,och för att jag nästan inte kom på något.Som sagt,jag var hängslig igår,så det är nog därför.Men snart så ska hjärnan fungera!;) Annars får jag väl bara komma på något! :D
 
Puss//Sofiaa<3
 

Dåligt! :(

 Heej!!

 

Just nu,känner jag mig lite dåligt.Så kapitlet kommer att dröja ett tag.I vanliga fall,så brukar jag ha några hundra ord,men det går inget vidare.Hela dan har varit ett helvete,ont i huvudet,yr,ville inte äta.Men jag kämpar hårt med skrivningen! Så önska mig lycka till! :)

Ps:Jag vill önska er lycka till med tävlingen som Cubus håller! Själv är jag inte med,men ska antagligen vara med i den senare! Puss!

 

 

"Hottie"

 


Chapter 4-Paris

Previously

 

 

Jag har hjälpt mamma”

Vad ville hon ha hjälp med då?”

Det får du se när du kommer hem!”

Vad menar du med det?”

Jag ryckte på axlarna och gick in på Twitter.

 

 

Justin's Perspektiv:

 

Klockan var 3,så jag bestämde mig för att åka hem.Vad menade Nicki med 'Det får du se hemma'?

Jag körde upp mot uppfarten,och gick in.Mamma satt vid matbordet och läste säkert någon tidning.

Hej gubben!”

Hej mamma!”

Sätt dig,jag vill prata med dig”

Jag satte mig,och lyssnade på vad hon hade att säga.

Och just det,vet du att Scooter och Carin ska gifta sig?”

Ska dom?”

Jag lät överraskad.Det kanske var det Nicki pratade om,eller ja,typ.

 

Några veckor senare

 

 

Nicki's perspektiv:

 

Mamma,ta det lugnt! Allt kommer att gå bra!” Mamma nickade innan hon tog gjupa andentag.Morfar krokade fast armen med mammas och dom förberede sig.Bell och jag,ska ju gå lägnst fram,så det ska bli roligt! Klockorna plingade till,och det var dags för att gå ner.Men innan vi gick ner,så tog vi på oss extra hårsprej,mitt hår var uppsat till en boll,och det satt en liten tiara där bak,från mormor.Bell och jag flinade åt varandra,men skärpte oss när vi skulle gå.Hannah hade kommit över hit till New York,för att mamma hade bjudit hela hennes familj,vilket bara var hon,hennes mamma och pappa.Hannah var min bästis när jag gick i Los Angeles,och fanns alltid där för mig.Och förresten så ska hon stanna här i en vecka,så de ska bli kul!

 

Justin's Perspektiv:

 

Jag och mamma bestämde oss för att åka på Scooter's och Carin's bröllop.Alfredo och hans familj var också här,så det sak bli kul.Men det värsta var att mamma hade tvingat på mig en kostym,men vad gör jag inte för henne? Vi åkte dit med en limosin och tog sedan vår plats,vilket hamnade bredvid Alfredo.Hans mamma och min mamma pratade på förfullt innan klockorna plingade till.Vi alla vände blicken bak,Nicki och-antagligen hennes lillasyster som jag inte har sett-gåendes.Och efter kom Carin och hennes far.

Prästen hade ett sådant tal som man har på bröllop,och jag kom på mig med att titta på Nicki,jag skulle ljuga om jag sa att hon inte var fin,för det var hon.Vad är det emd mig idag egentligen? Jag ringe Nicki klockan 9 på morgonen och sa att jag behövde hjälp,eller det gjorde jag,men jag hade mamma,fast jag ljög om att hon var i Canada.Och jag hade inte lovat Kenny att han skulle ta ledigt.

-

Jag gick och gratulerade Carin och Scooter innan jag gick fram till Nicki och hennes kompis.

Hej tjejer!”

Hej!”

Det här är Hannah”

Hej!”

Hej! Jag är Justin!”

Hon nickade innan hon log,jag ursäktade mig och gick fram till Alfredo.Vi snackade om hur fin Nicki var.Alfredo hade ju fallit för henne,sen dagen vi träffade henne,och det gjorde jag med.Konstigt eller hur?

 

 
 

Nicki's Perspektiv:

 

 

Jag och Hannah,tog fram Ben&Jerrys och fotoalbum.När Hannah är här i New York,eller att jag är i Los Angeles,tar vi alltid fram fotoalbums.Vi går igenom tiden och skrattar åt minnen.

Så hur går det med Harry?”

Jag stelnade till när hon sa namnet 'Harry',Harry och jag har tappat kontakten,och pappa vet inte det.Och det ska förbli så.

Gumman,vad har hänt?”

Han var otrogen,så vi gjorde slut”

Förlåt för att jag frågade”

Hon omfamnade mig i en kram,och jag var snabb med att besvara den.

Det gör inget,du visste ju det inte precis” Hon skakade på huvudet och vi avslutade kramen.

Vet du vad vi skulle kunna göra??” Hon gav ifrån sig ett busigt leende,vilket smittade av sig på mig.

Vaddå?”

Vi skulle kunna åka till Paris!”

Jaaa!!!”

Men du får sköta snacket,jag fick inte ens godkännt på franska provet” Sa hon och kliade sig i huvudet,jag skrattade,men vart lugn igen.Jag bestämde mig för att ta ett snack med mamma och pappa senare,men jag bestämmer också att vi ska åka till Paris.

Inte för att förstöra allting,men vi kanske kan ta med killarna? Justin och Alfredo,Alfredo har du inte träffat än,men allt jag kan säga är att han är grymt snygg!” Jag blinkade med ena ögat och Hannah började att flina.

Jaa,låter som en bra ideé!” Jag log innan vi tog upp våra Macbooks,mamma och pappa var inne på Skype,så jag tänkte,varför inte prata med dom nu? Jag ringde upp dom båda två,och dom svarade på några signaler.

Hej Honey!”

Hej! Sorry,jag orkar inte komma ner,så jag pratar med er här istället” Dom nickade båda två och frågade vad jag ville.

Tror ni att jag och Hannah får åka till Paris?” Jag klistrade på ett stort leende,som dom inte kunde säga nej till,ibland.

Uhmm...Tja,vi har inget annat val så,svaret ni söker är ja”

TTAACCKK!!!!”

Dom flinade innan dom la på,jag kramade om Hannah och sökte upp Justin på kontaktlistan.Några signaler gick innan han svarade.

Vad?”

Ett trevligare svar kunde jag ha fått”

Han himlade med ögonen innan han suckade.

Hej Nicki!”

Tack,vi frågar om ni killar vill åka till Paris med oss,om ni vill alltså”

Vad menar du med vi?”

Hannah och jag”

Jaha,okej.Låter bra,du betalar!”

Och sedan la hann på.Varför ska alla lägga på utan att säga 'Hejdå'?

Jag flinade ett sådant löjligt leende mot Hannah,och bokade biljetter på en gång.

Väääntaa!! Mamma och pappa då? Vad ska dom säga när jag åker till Paris?”

Hon såg nervös ut,men det var enkelt,jag kunde ju ta ett snack emd dom.

Men det ordnar jag!”

TTTAACCK!!”

Jag log innan jag tog upp mobilen och ringde upp hennes mamma.

Hej Nicki! Altt bra med dig?”

Hej Isabella! Allt är bra här,men jag har en fråga till dig”

Och vad är det då?”

Tror du att Hannah kan åka till Paris med mig och ett par kompisar?”

Uhmm...Tja,får hon väl!”

Tack så hemskt mycket! Jag sms:ar dig lite senare!”

Gör det! Ha det så bra!”

Desamma!”

Jag la sedan på och Hannah hoppade på mig.Jag skrattade innan jag besvarade den lilla kramen jag fick.

Hur länge stannar vi då?”

Ehum...En vecka?”

Det blir bra”

Jag log innan jag tog och bokade biljetterna.

När åker vi då?”

Imorgon”

 

 

Hon tittade på mig som om jag vore dum i huvudet.

VA?! JAG MÅSTE PACKA!”

Jag skrattade innan jag också tog och packade.Jag tog fram 3 av mina Louis Vuitton resväskor,och började att packa ner kläder.En av väskorna var en liten,så att jag kunde packa ner smink,duschsaker och hårsaker.Medans jag höll på med att packa,ringde jag upp Justin.

Hallå?”

Börja att packa nu,vi åker imorgon.Vakna klockan 3,möt oss på flygplatsen”

Utan något svar la jag på,och återvände med det jag gjorde.När vi packade klart,föll vi backlänges med ryggen mot sängen,och kröp ner under täcket.Vi skulle upp klockan 3,så det kanske var smartaste att gå och lägga sig nu.

Natt”

Desamma”

Jag tänkte på en massa saker som vi skulle göra i Paris,shoppa,träffa massa snygga killar,bada,jobba på solbrännan.Allt möjligt,men innan jag hann tänka mer,hade jag somnat.

-

Nästa morgon vaknade vi av väckarklockan,vi mumlade något innan vi tog och klev upp.Jag tog på mig ett linne och tog sedan på mig min One Piece,jag hade sovit med underkläder,vilket Hannah också gjorde,så det var inte direkt pinsamt.När jag var klar,gick jag in till badrummet,där Hannah stod och borstade trött sina tänder.När jag var klar med att borsta tänderna tog jag på mig lite foundation och concealer,så att jag åtminstone se lite pigg ut.Jag satte upp håret i en boll,och tog på mig läppbalsam.

Klar?”

Jadå”

Vi gick trött ut till hallen och tog på oss skorna,vi hade likadana skor,vilket är Uggs.Vi tog med bagaget ut och till bilen,mamma och pappa visste ju att jag skulle åka nu,och Bell hade ingen aning,men jag ville inte väcka henne just nu.Så jag lät bli.Vi körde mot flygplatsen och fick lov att vänta på Justin och Alfredo,dom som säger att tjejerna tar mest tid på sig,eller i och för sig så gör vi det,men inte när vi har brottom inte.Efter några minuter senare kom dom äntligen.Jag och Hannah satt på våra väskor och halvsov nästan,eftersom vi inte hittade någon bänk att sitta på.

Vakna”

Justin ryckte lätt till mig och jag gjorde desamma med Hannah när jag vaknade.

Äntligen,fick inte i mig något imorse”

Justin skrattade till av någon anledning,men det kanske var för att jag såg ut som en zombie,men det är inget jag bryr mig om just nu.Jag vill bara komma fram till Paris.

Justin vous êtes gêné”

Va?”

Sa dom alla,jag skrattade till innan jag svarade.

Ni får lista ut det själva”

Jag sa ju det,jag fick inte ens godkännt på franska provet,vad är det du inte förstår?”

Hannah suckade,medans jag flinade åt henne.

Justin du är störd”

Justin lyckades lista ut vad det betydde,och sken genast upp,men han slocknade till igen.

Hey,inte snällt!”

Jag skrattade till och ryckte på axlarna.

Jag bara testar er,jag vart iallafall nöjd med mitt franska prov”

Vad fick hon?”

Justin verkade vara väldigt nyficken på vad jag fick,eftersom han log hela tiden.

Hon fick Mvg”

Ett stort leende dök genst upp på mig,medans Hannah flinade.

Ce n'est pas la langue aussi difficile, français”

Asså,vi är inte så bra på att översätta”

Jag himlade emd ögonen åt vad Justin sa,men kunde inte undgå från att le.

Det är inte så svårt språk,franska”

Är det visst”

Jag skakade lätt på huvudet innan jag steg in i flygplanet,turen var att vi åkte ett privatplan.Folk brukar stirra på en,när man sitter och lyssnar på musik.Jag kan säga att det är rätt obekvämt! Jag tog upp min kamera,och började tjuv filma lite.Det roliga var att ingen märkte det,så jag fortsatte att filma.Det här ska bli en minnesvideo.Det hade gått en halvtimme sedan jag började att filma,så jag tänkte faktiskt ta fram den.

Filmar du?”

Sa Justin som satt i sin blåa One Piece,all uppmärksamhet drogs till mig och inte Monopol som vi spelade.Jag skakade på huvudet,men kunde inte undgå från att le.Justin tittade misstänksamt på mig,innan han försiktigt reste sig upp.Jag la ner kameran,men satte den så att den riktades mot oss.Jag ryckte oskyldigt på axlarna och log.Desto mer han kom närmare,destå mer backar jag.När jag kände att det tog stopp,kom Justin närmare.

 

Justin's Perspektiv:

 

När jag kom för nära henne,tänkte jag att jag skulle kyssa henne,men vad tänker jag på? Tillslut när jag bara var några millimeter från hennes underbara ansikte,dök det upp ett smile på mig.Jag kittlade henne och hon sprattade runt och skrattade sitt underbara skratt.

Erkänn att du filmar!”

Aldrig!”

Jag fortsatte att kittla henne en stund innan hon erkännde.

Okej,okej! Jag filmar!!”

Jag log innan jag slutade att kittla henne,hon tittade på mig med en mördarblick innan hon tog upp kameran.

-

Vi hade landat i Paris,just nu satt vi i vårat hotellrum och packade upp.Det var ett stort,det fanns 5 badrum,ett kök,och ett stort vardagsrum.Efter att vi hade packat,tänkte vi åka till stranden.Jag tog på mig ett par badbyxor och en tröja.Sedan gick jag ut och väntade på dom andra.Efter bara några minter senare kom Alfredo ut,vi snackade om Halo 4 som hade släppts.Efter några minuter senare kom Nicki och Hannah.

 

Nicki's Perspektiv:

 

Vi gick till stranden,eftersom den var så nära hotellet.Jag och Hannah hade många blickar fästa på oss,även om vi hade kläder på.När vi var framme,satte vi oss ner på varsin sol stol.Jag och Hannah tog upp ELLE Magazine och läste den.Killarna suckade,innan dom ställde sig framför oss.

Hallåå! Vi är i Paris,vi alla ska vara sociala,kom nu!”

Justin och Alfredo tog bort tidningarna från våra face,jag såg i ögonvrån att Alfredo mimade ett 'Förlåt' innan han bar upp Hannah över sin ena axel.Innan jag hade blinkat,hade Justin gjort samma sak.

Justin släpp ner mig!”

Nej,inte förren du har åkt ner i vattnet!”

Va?! Neej,Justin släppt ner mig!!”

Han svarade inte utan gick ut med mig i vattnet och släppte ner mig sedan.Jag åkte ner i vattnet,men kom rätt snabbt upp igen.Jag letade Justin med ögonen och såg att han gömde sig bakom sin sol stol.Jag gick sakta upp och smög på honom,han skulle få sin hämd.Han blundade,idiotiskt.Han märkte inte ens att jag har kommit i närheten av han.Jag började att kittla honom,han sköt till av skratt och sprattade med benen.

-

Vi bestämde oss för att åka och shoppa,äta middag och så vidare.Besöka Eiffeltornet,fast det har vi gjort en gång,men Justin och Alfredo tjatade om att vi skulle dit,eftersom dom inte hade varit där förut.


There you have! :))


JAAG LOVAR!!

KÄRA LÄSARE:
 
DET KOMMER UPP IKVÄLL/NATT! SKA FÖRSÖKA ATT TA REDA PÅ BILDERNA! Puss!♥
 
 
 


Cubus ♥ Justin Bieber

Hey guys!!
 
 
Visste ni att Cubus ska ha en Justin Bieber kollektion som kommer ut den 21:a Februari? ;) HÄR har ni länken,så kan ni ju titta på vad dom ska ha för något!