Sneakpeak!!

 "Det här är Hannah”

 


Det är allt ni får! ^^ Jag har varit och handlat,och vi har haft gäster.Så det är därför jag inte kunde lägga ut den tidigare! :)) Och förresten,vet ni att det ska komma ut biljetter klockan 10 på morgonen imorgon? Med biljetter menade jag Jb biljetter,i stockholm,tror jag! ;)
 
Har det så bra!
 
"Look At His Face! ^^"

Chapter 4-Wedding part 2

Nicki's Perspektiv:

 

Jag tog en dusch och tvättade håret.Jag tog på mig min Outfit,som bestod av en blommig dress,kavaj och ett par ballerina skor.Klockan var ungefär 16:00,så det var en bra tid för att gå ut.Jag sminkade mig med foundation,concealer och rouge så att jag såg söt ut,och röd-rosa läppar,var högst på listan.När jag var klar,gick jag ut och fick ett 'Wow' från Justin,Alfredo och Hannah.Jag flinade innan jag tog min väska och stoppade ner nödvändiga saker+kameran.Aldrig att jag missar såna här ögonblick!

Klar?”

Alla nickade innan vi gick ut.Vi gick och shoppade först.Eftersom killarna skulle ha supras,Hannah och jag skulle ha kläder.Vi gick in på Victoria's Secret,Forever 21,H & M alla affärer helt enkelt,när alla var klar,möttes vi vid ingången.Alla hade massor av påsar,så vi bestämde oss för att åka till hotellet och lämna grejorna där.Och sedan skulle vi äta,sedan åka till Eiffeltornet! Vi bestämde oss för att äta Cheesecake,så vi åkte till The Cheesecake Factory.Jag och killarna beställde en med Oreo på,och Hannah beställde en med jordgubb.Det var länge sedan jag åt Cheesecake,så det ska bli gott att smaka på det igen.En ung kille kom fram till oss och ställde ner våra beställningar.Jag känner igen honom,men kan inte riktigt sätta namnet på honom.

Ursäkta mig,vad heter du?”

Han hade ingen namnbricka som man kunde titta på vad han heter.

Josh,vänta,jag känner igen dig!”

Jag log innan tanken slog mig.

Josh!”

Nicki!”

Jag reste mig upp och gav han en kram,ganska länge faktiskt.Jag kan slå vad om att alla tittade konstigt på oss.Vi avslutade kramen och tittade mot dom andra.

Uhmm..Det här är Josh,Hannah,du måste väl minnas han?”

Hannah tittade fundersamt på honom och mig,innan tanken också slog henne.

Josh!”

Hon reste sig och kramade om honom.Nu var de bara killarna som inte visste vem han var.

Josh var min kille innan Harry”

Killarna reste sig upp och skakade hand med honom.

Justin”

Alfredo”

Han nickade och tittade på oss alla.

Jag har tyvärr jobb att göra,men det var trevligt att träffa er alla! Speciellt Nicki”

Jag rodnade innan jag kände hans armar runt mig igen.Han gav mig en puss på kinden innan han lämnade oss.

Det var kul att träffa han!”

Hur blev ni tillsammans?”

Justin tittade avskyvärt på det håller Josh gick.

Jag har bott i Paris?”

Han nickade och tog en tugga av sin Cheesecake.Vi berättade massa skvaller och skrattade.Klockan var nog 10 på kvällen när vi gick längst gatorna för att komma fram till hotellet.Vi skrattade en massa och var oseriös,vi visste faktiskt inte varför vi skrattade,då och då drog Alfredo skämt.Och vi höll varandras händer,Hannah håller i Alfredo's hand,och jag höll i Justin's.Det var nog för att det kom massa paparazzis och Justin hjälpte mig,Alfredo hjälpte Hannah.Och vi släppte aldrig taget om varandras händer,men jag kände mig trygg på något sätt.Jag var säker på att jag inte var kär i Justin.Det skulle bara bli konstigt,av någon ren slump.Vi gick in i våra sovrum och ropade sen god natt till varandra,vi skrattade och jag föll baklänges mot sängen.Jag skrattade tyst för mig själv innan jag gick in till badrummet och tog en dusch.Jag klädde av mig och satte på varm vatten,jag satte upp håret i en knut och la mig sedan ner i badkaret.

 

PICTURE:

 

Efter några minuter,så ringde mobilen.

Hallå?”

Hej Gumman!”

Hej mamma och pappa!”

Hej Nicki!”

Hej Bell,förlåt för att jag inte sa till,jag ville inte väcka dig!”

Äsch,det gör inget!”

Vad gör du då?”

Ehum,ni ringer vid fel tillfälle,men det gör inget.Jag badar”

Haha,oj då! Ska vi ringa dig någon annan gång?”

Nej! Prata på!”

Haha,okej! Vad har ni gjort då?”

Vi har varit och tittat på Eiffeltornet,ätit på The Cheesecake Factory.Och hör ni,det har bara gått några timmar! Och just det,jag träffade Josh!”

Vad roligt! Tror du att du skulle kunna ta posten till farmor och farfar din?”

Vilken post?”

Den som ska komma snart,du vet väl vart dom bor?”

Jadå,det gör jag gärna! Jag önskade att jag kunde prata med er just nu,men jag kan inte! Ringer senare! Puss!”

Puss på dig med!”

Sedan klickades samtalet.Jag hade legat där en stund nu,så jag tänkte gå upp.Jag virade en handduk runt omkring mig,och tog mobilen.Jag kollade Instagram och gillade de två bilderna som Hannah la ut nyss.

 

PICTURE:

 

 

Justin's Perspektiv:

Jag var redo att kyssa henne,jag var redo för att vara med henne,jag tar konsekvenserna,och jag hoppas på att hon gillar mig med.Jag gick in tyst in till hennes sovrum och satte mig på sängen.Hon gcik ut från badrummet utan att märka mig,eftersom hennes uppmärksamhet var på mobilen.Jag harklade mig och mötte hennes blick.Hon skrek till,men tystnade när jag tryckte mina läppar mot hennes.Värden försvann ett litet tag,det var som att vara i himlen och gnistorna kom fram.Jag avslutade kyssen och gick ut.Gjorde jag rätt? Jag tyckte det iallafall.Skulle bli roligt och se Scooter's min när han får reda på att jag 'Dejtar' hans dotter.

 

Nicki's Perspektiv:

Hade Justin stormat in här och kysst mig? Jag drog på mig min pyjamas och klampade iväg till Hannah's sovrum.Jag öppnade dörren och steg in,där låg hon på sängen med en laptop i famnen och sjöng med i I knew you were in trouble av Taylor Swift.

Hannah!”

Hon ryckte till och tittade på mig,jag hoppade på henne och vilade mitt huvud på hennes ena knä.

Vad är det?” Hennes lugna röst hjälpte faktiskt lite och hon började att stryka mig över ryggen.

Justin kom och kysste mig!”

Haha,vad är det för fel på det då?”

Men åhh!!! Fattar du inte?! Jag gillar han inte ens!”

Besvarade du kyssen?”

Men jaa,nu kommer ju jag falla för han!”

Låt naturen göra sitt!” Hon log och kramade om mig.

Okej,men jag fattar inte!”

Det får du veta senare!” Jag himlade med ögonen men kunde inte undgå från att le.Jag gick sedan ut och in till mitt rum.Som tur var inte Justin där så

la mig ner på min säng.Varför kysste han mig? Varför besvarade jag kyssen?,tänkte jag innan sömnen tog över.

-

Nicki! Vakna!” sa en välbekant röst,jag slog upp ögonen och såg Hannah sittandes på sängkanten.

Va? Vad?”

Du ska ut med Justin!” När hon sa det,satte jag mig upp och stirrade storögt på henne.

VA?! Vad har du gjort?” Hon var alltid lugn när det kommer till såna här stunder,hon log såklart.

Ni ska få prata om det,i lugn och ro”

Det var ju HAN som kysste MIG!”

Jag vet,men ni ska ändå få gå ut! Jag menar,ni skulle passa så jävligt bra ihop!”

Jag himlade med ögonen åt hennes lilla 'Utbrott' men kom sedan på att Hannah inte gillade att man tyckte illa om hennes idéer,så jag log istället och tittade på henne.

Vad ska vi göra då?”

Ni ska gå runt och prata”

Prata? Allvarligt?”

Ja,allvarligt,så gå upp och klä på dig!”

Jag suckade innan jag reste mig upp och gick in till badrummet.När jag var klar gick jag ut och såklart satt Hannah kvar.Jag gick och tog på mig med massa kläder som skulle vara en alternativ för vad jag skulle ha på mig.Jag tog på mig en blå blommig dress,ett par ballerina skor och ett par solglasögon.Jag gick ut och poserade för Hannah.Hon gjorde tummen upp,äntligen!,tänkte jag.Håret hade jag ut släppt och i handen hade jag en väska som Hannah hade tvingat på mig.När jag tänkte gå ut stoppade Hannah mig.

VÄNTA! Du måste ju ha på dig sminket!”

Jag tittade på henne och hon släpade med mig till badrummet.Jag hade inte tänkt på att ta på mig smink,jag menar,det är ju bara Justin.Hannah började att ta på Foundation och concealer.Ögonskuggan var väl naturligt,ljusbrunt och Eye liner.Vart faktiskt ganska fint om man tittar riktigt noga.

Nu kan du gå min prinsessa!”

Jag drog med henne ut i hallen och där stod Justin och Alfredo väntade.Justin sträckte ut handen och jag kramade om den motvilligt.Det här kändes bara konstigt,hålla handen med Justin hade jag ju gjort fler gånger,men vi har aldrig kyssts eller något sådant.

Hejdå turturduvor!” Jag slängde en blick bakåt mot Hannah och gav henne en mördar blick innan jag och Justin gick in i hissen,hand i hand.

Nicki,jag vet faktiskt inte vad som flög i mig igår,förlåt för att jag kysste dig!”

Jag tittade upp och mötte Justin's blick. Jag log och kramade om honom.

Det gör inget,många tycker att jag är söt vet du!” Jag slog han skämtsamt på axeln innan jag förde min uppmärksamhet på mobilen igen.Hissen plingade till och vi båda steg ut.Justin började prata om någon film och när han frågade något sa jag antingen ett 'Mhm' eller 'Jaha'.

Hallå? Lyssnar du ens?”

Jaha”

Justin suckade och jag tittade på honom.

Förlåt! Jag var inne i mobilen!”

Justin skakade på huvudet med ett leende.Det konstiga var att vi aldrig släppte taget om händerna.Men jag höll hans hand bara för att göra honom glad.

Jag är törstig,vi går in på McDonalds”

Jag nickade och vi styrde stegen mot McDonalds som låg inne i gallerian.När vi väl var framme beställde vi varsin Cola och betalade sedan.Vi satte oss ner på en bänk,nästan mitten av gallerian.En obehaglig tystnad låg som moln på oss,det enda som hördes,var sugrören som rörde sig bland Colan.

Vad ska vi hitta på?”

Bio?”

Visst”

Vi gick mot bion och köpte 2 biljetter till någon random film,eller det var Justin som valde film.Jag vet faktiskt inte varför jag tillät han välja film,det kommer säkert bli någon jätte tråkig.Han köpte popcorn,godis och läsk.Och varma chips,stod längst upp på listan! Vi satte oss,och Justin hade säkert hyrt den här,eftersom det inte var några andra här.Jag tog på mig 3D glasögonen och tog godispåsen i famnen.Efter ett tag så märkte jag att det var Never Say Never,och vi hade sätt den tusentals gånger.Så det får mig att somna,och som tur märkte inte Justin det.Eftersom det var mörkt och han märkte inte det.Jag tänkte på att lämna Justin här helt ensam,men kom på att han skulle bli skit sur om jag lämnade honom här,och förresten så skulle inte Hannah släppa in mig förnst jag gick och hämtade Justin igen.Så jag lät bli.

-

Vilken kväll asså!”

Justin öppnade dörren och steg in först och stängde sedan dörren mitt på näsan på mig.Jag suckade och öppnade dörren själv.

Man tackar!” Sa jag sarkastisk och tittade på Justin som ryckte oskyldigt på axlarna.Jag skulle precis gå in till mitt rum,men märkte att det var låst.Det är antagligen Hannah.

HANNAH! VARFÖR HAR DU LÅST MITT RUM FÖR?”

För att vi ska spendera tiden här ute!” Hon skuttade ut från sitt rum och ställde sig framför mig.

Jag har gjort som du sa,gå ut med Justin,varför begär du dig så mycket?” Jag suckade och tittade allvarligt på henne.

Du får byta om och duscha,men sedan måste du komma ut!” Jag nickade innan hon låste upp min dörr.Som hon sa,jag fick duscha-vilket jag gjorde-och bytte om.Jag borstade igenom håret och tog upp det i en häst svans.Tog mobilen och gick ut,Hannah var snabb med att låsa och dra mig ut till vardagsrummet.

Måste jag göra det här?” Klockan var säkert 9 och jag var trött som tusan.

Ja”

Alfredo kom ut med Justin i släptåg och alla vi satte oss i soffan.Hannah och Alfredo skulle gå och hämta godis och allt sånt,eftersom vi skulle titta på film.Nu var det bara jag och Justin,igen.Jag var bara så trött,så att jag råkade somna till vid Justin's axel,och det var innan filmen hade börjat.Efter ett tag-tror jag-ryckte någon i mig.Jag slog upp ögonen och mötte Justin's hasselbruna ögon.

Hey”

Vad vill du?”

Spendera tid med dig”

Vad pratar du om?” 


Chapter 4-Wedding part 1

 

Justin's Perspektiv:

 

Klockan var 3,så jag bestämde mig för att åka hem.Vad menade Nicki med 'Det får du se hemma'?

Jag körde upp mot uppfarten,och gick in.Mamma satt vid matbordet och läste säkert någon tidning.

Hej gubben!”

Hej mamma!”

Sätt dig,jag vill prata med dig”

Jag satte mig,och lyssnade på vad hon hade att säga.

Och just det,vet du att Scooter och Carin ska gifta sig?”

Ska dom?”

Jag lät överraskad.Det kanske var det Nicki pratade om,eller ja,typ.

 

Några veckor senare

 

Nicki's perspektiv:

 

Mamma,ta det lugnt! Allt kommer att gå bra!” Mamma nickade innan hon tog gjupa andentag.Morfar krokade fast armen med mammas och dom förberedde sig.Bell och jag,ska ju gå längst fram,så det ska bli roligt! Klockorna plingade till,och det var dags för att gå ner.Men innan vi gick ner,så tog vi på oss extra hårsprej,mitt hår var uppsatt till en boll,och det satt en liten tiara där bak,från mormor.Bell och jag flinade åt varandra,men skärpte oss när vi skulle gå.Hannah hade kommit över hit till New York,för att mamma hade bjudit hela hennes familj,vilket bara var hon,hennes mamma och pappa.Hannah var min bästis när jag gick i Los Angeles,och fanns alltid där för mig.Och förresten så ska hon stanna här i en vecka,så de ska bli kul!

 

Justin's Perspektiv:

 

Jag och mamma bestämde oss för att åka på Scooter's och Carin's bröllop.Alfredo och hans familj var också här,så det sak bli kul.Men det värsta var att mamma hade tvingat på mig en kostym,men vad gör jag inte för henne? Vi åkte dit med en limosin och tog sedan vår plats,vilket hamnade bredvid Alfredo.Hans mamma och min mamma pratade på för fullt innan klockorna plingade till.Vi alla vände blicken bak,Nicki och-antagligen hennes lillasyster som jag inte har sett-gåendes.Och efter kom Carin och hennes far.

Prästen hade ett sådant tal som man har på bröllop,och jag kom på mig med att titta på Nicki,jag skulle ljuga om jag sa att hon inte var fin,för det var hon.Vad är det med mig idag egentligen? Jag ringde Nicki klockan 9 på morgonen och sa att jag behövde hjälp,eller det gjorde jag,men jag hade mamma,fast jag ljög om att hon var i Canada.Och jag hade inte lovat Kenny att han skulle ta ledigt.

-

Jag gick och gratulerade Carin och Scooter innan jag gick fram till Nicki och hennes kompis.

Hej tjejer!”

Hej!”

Det här är Hannah”

Hej!”

Hej! Jag är Justin!”

Hon nickade innan hon log,jag ursäktade mig och gick fram till Alfredo.Vi snackade om hur fin Nicki var.Alfredo hade ju fallit för henne,sen dagen vi träffade henne,och det gjorde jag med.Konstigt eller hur?

 

Nicki's Perspektiv:

 

Jag och Hannah,tog fram Ben&Jerrys och fotoalbum.När Hannah är här i New York,eller att jag är i Los Angeles,tar vi alltid fram fotoalbums.Vi går igenom tiden och skrattar åt minnen.

Så hur går det med Harry?”

Jag stelnade till när hon sa namnet 'Harry',Harry och jag har tappat kontakten,och pappa vet inte det.Och det ska förbli så.

Gumman,vad har hänt?”

Han var otrogen,så vi gjorde slut”

Förlåt för att jag frågade”

Hon omfamnade mig i en kram,och jag var snabb med att besvara den.

Det gör inget,du visste ju det inte precis” Hon skakade på huvudet och vi avslutade kramen.

Vet du vad vi skulle kunna göra??” Hon gav ifrån sig ett busigt leende,vilket smittade av sig på mig.

Vadå?”

Vi skulle kunna åka till Paris!”

Jaaa!!!”

Men du får sköta snacket,jag fick inte ens godkännt på franska provet” Sa hon och kliade sig i huvudet,jag skrattade,men vart lugn igen.Jag bestämde mig för att ta ett snack med mamma och pappa senare,men jag bestämmer också att vi ska åka till Paris.

Inte för att förstöra allting,men vi kanske kan ta med killarna? Justin och Alfredo,Alfredo har du inte träffat än,men allt jag kan säga är att han är grymt snygg!” Jag blinkade med ena ögat och Hannah började att flina.

Jaa,låter som en bra idé!” Jag log innan vi tog upp våra Macbooks,mamma och pappa var inne på Skype,så jag tänkte,varför inte prata med dom nu? Jag ringde upp dom båda två,och dom svarade på några signaler.

Hej Honey!”

Hej! Sorry,jag orkar inte komma ner,så jag pratar med er här istället” Dom nickade båda två och frågade vad jag ville.

Tror ni att jag och Hannah får åka till Paris?” Jag klistrade på ett stort leende,som dom inte kunde säga nej till,ibland.

Uhmm...Tja,vi har inget annat val så,svaret ni söker är ja”

TTAACCKK!!!!”

Dom flinade innan dom la på,jag kramade om Hannah och sökte upp Justin på kontaktlistan.Några signaler gick innan han svarade.

Vad?”

Ett trevligare svar kunde jag ha fått”

Han himlade med ögonen innan han suckade.

Hej Nicki!”

Tack,vi frågar om ni killar vill åka till Paris med oss,om ni vill alltså”

Vad menar du med vi?”

Hannah och jag”

Jaha,okej.Låter bra,du betalar!”

Och sedan la hann på.Varför ska alla lägga på utan att säga 'Hejdå'?

Jag flinade ett sådant löjligt leende mot Hannah,och bokade biljetter på en gång.

Väääntaa!! Mamma och pappa då? Vad ska dom säga när jag åker till Paris?”

Hon såg nervös ut,men det var enkelt,jag kunde ju ta ett snack med dom.

Men det ordnar jag!”

TTTAACCK!!”

Jag log innan jag tog upp mobilen och ringde upp hennes mamma.

Hej Nicki! Allt bra med dig?”

Hej Isabella! Allt är bra här,men jag har en fråga till dig”

Och vad är det då?”

Tror du att Hannah kan åka till Paris med mig och ett par kompisar?”

Uhmm...Tja,får hon väl!”

Tack så hemskt mycket! Jag sms:ar dig lite senare!”

Gör det! Ha det så bra!”

Desamma!”

Jag la sedan på och Hannah hoppade på mig.Jag skrattade innan jag besvarade den lilla kramen jag fick.

Hur länge stannar vi då?”

Ehum...En vecka?”

Det blir bra”

Jag log innan jag tog och bokade biljetterna.

När åker vi då?”

Imorgon”

Hon tittade på mig som om jag vore dum i huvudet.

VA?! JAG MÅSTE PACKA!”

Jag skrattade innan jag också tog och packade.Jag tog fram 3 av mina Louis Vuitton resväskor,och började att packa ner kläder.En av väskorna var en liten,så att jag kunde packa ner smink,duschsaker och hårsaker. Medans jag höll på med att packa,ringde jag upp Justin.

Hallå?”

Börja att packa nu,vi åker imorgon.Vakna klockan 3,möt oss på flygplatsen”

Utan något svar la jag på,och återvände med det jag gjorde.När vi packade klart,föll vi baklänges med ryggen mot sängen,och kröp ner under täcket.Vi skulle upp klockan 3,så det kanske var smartaste att gå och lägga sig nu.

Natt”

Desamma”

Jag tänkte på en massa saker som vi skulle göra i Paris,shoppa,träffa massa snygga killar,bada,jobba på solbrännan.Allt möjligt,men innan jag hann tänka mer,hade jag somnat.

-

Nästa morgon vaknade vi av väckarklockan,vi mumlade något innan vi tog och klev upp.Jag tog på mig ett linne och tog sedan på mig min One Piece,jag hade sovit med underkläder,vilket Hannah också gjorde,så det var inte direkt pinsamt.När jag var klar,gick jag in till badrummet,där Hannah stod och borstade trött sina tänder.När jag var klar med att borsta tänderna tog jag på mig lite foundation och concealer,så att jag åtminstone se lite pigg ut.Jag satte upp håret i en boll,och tog på mig läppbalsam.

Klar?”

Jadå”

Vi gick trött ut till hallen och tog på oss skorna,vi hade likadana skor,vilket är Uggs.Vi tog med bagaget ut och till bilen,mamma och pappa visste ju att jag skulle åka nu,och Bell hade ingen aning,men jag ville inte väcka henne just nu.Så jag lät bli.Vi körde mot flygplatsen och fick lov att vänta på Justin och Alfredo,dom som säger att tjejerna tar mest tid på sig,eller i och för sig så gör vi det,men inte när vi har bråttom inte.Efter några minuter senare kom dom äntligen.Jag och Hannah satt på våra väskor och halvsov nästan,eftersom vi inte hittade någon bänk att sitta på.

Vakna”

Justin ryckte lätt till mig och jag gjorde desamma med Hannah när jag vaknade.

Äntligen,fick inte i mig något i morse”

Justin skrattade till av någon anledning,men det kanske var för att jag såg ut som en zombie,men det är inget jag bryr mig om just nu.Jag vill bara komma fram till Paris.

Justin vous êtes gêné”

Va?”

Sa dom alla,jag skrattade till innan jag svarade.

Ni får lista ut det själva”

Jag sa ju det,jag fick inte ens godkännt på franska provet,vad är det du inte förstår?”

Hannah suckade,medans jag flinade åt henne.

Justin du är störd”

Justin lyckades lista ut vad det betydde,och sken genast upp,men han slocknade till igen.

Hey,inte snällt!”

Jag skrattade till och ryckte på axlarna.

Jag bara testar er,jag vart iallafall nöjd med mitt franska prov”

Vad fick hon?”

Justin verkade vara väldigt nyfiken på vad jag fick,eftersom han log hela tiden.

Hon fick MVG”

Ett stort leende dök genast upp på mig,medans Hannah flinade.

Ce n'est pas la langue aussi difficile, français”

Asså,vi är inte så bra på att översätta”

Jag himlade med ögonen åt vad Justin sa,men kunde inte undgå från att le.

Det är inte så svårt språk,franska”

Är det visst”

Jag skakade lätt på huvudet innan jag steg in i flygplanet,turen var att vi åkte ett privatplan.Folk brukar stirra på en,när man sitter och lyssnar på musik.Jag kan säga att det är rätt obekvämt! Jag tog upp min kamera,och började tjuv filma lite.Det roliga var att ingen märkte det,så jag fortsatte att filma.Det här ska bli en minnesvideo.Det hade gått en halvtimme sedan jag började att filma,så jag tänkte faktiskt ta fram den.

Filmar du?”

Sa Justin som satt i sin blåa One Piece,all uppmärksamhet drogs till mig och inte Monopol som vi spelade.Jag skakade på huvudet,men kunde inte undgå från att le.Justin tittade misstänksamt på mig,innan han försiktigt reste sig upp.Jag la ner kameran,men satte den så att den riktades mot oss.Jag ryckte oskyldigt på axlarna och log.Desto mer han kom närmare,desto mer backar jag.När jag kände att det tog stopp,kom Justin närmare.

 

Justin's Perspektiv:

 

När jag kom för nära henne,tänkte jag att jag skulle kyssa henne,men vad tänker jag på? Tillslut när jag bara var några millimeter från hennes underbara ansikte,dök det upp ett smile på mig.Jag kittlade henne och hon sprattlade runt och skrattade sitt underbara skratt.

Erkänn att du filmar!”

Aldrig!”

Jag fortsatte att kittla henne en stund innan hon erkände.

Okej,okej! Jag filmar!!”

Jag log innan jag slutade att kittla henne,hon tittade på mig med en mördarblick innan hon tog upp kameran.

-

Vi hade landat i Paris,just nu satt vi i vårat hotellrum och packade upp.Det var ett stort,det fanns 4 badrum,ett kök,och ett stort vardagsrum.Efter att vi hade packat,tänkte vi åka till stranden.Jag tog på mig ett par badbyxor och en tröja.Sedan gick jag ut och väntade på dom andra.Efter bara några minuter senare kom Alfredo ut,vi snackade om Halo 4 som hade släppts.Efter några minuter senare kom Nicki och Hannah.

 

Nicki's Perspektiv:

 

Vi gick till stranden,eftersom den var så nära hotellet.Jag och Hannah hade många blickar fästa på oss,även om vi hade kläder på.När vi var framme,satte vi oss ner på varsin sol stol.Jag och Hannah tog upp ELLE Magazine och läste den.Killarna suckade,innan dom ställde sig framför oss.

Hallåå! Vi är i Paris,vi alla ska vara sociala,kom nu!”

Justin och Alfredo tog bort tidningarna från våra face,jag såg i ögonvrån att Alfredo mimade ett 'Förlåt' innan han bar upp Hannah över sin ena axel.Innan jag hade blinkat,hade Justin gjort samma sak.

Justin släpp ner mig!”

Nej,inte förrän du har åkt ner i vattnet!”

Va?! Neej,Justin släppt ner mig!!”

Han svarade inte utan gick ut med mig i vattnet och släppte ner mig sedan.Jag åkte ner i vattnet,men kom rätt snabbt upp igen.Jag letade Justin med ögonen och såg att han gömde sig bakom sin sol stol.Jag gick sakta upp och smög på honom,han skulle få sin hämd.Han blundade,idiotiskt.Han märkte inte ens att jag har kommit i närheten av han.Jag började att kittla honom,han sköt till av skratt och sprattlade med benen.

-

Vi bestämde oss för att åka och shoppa,äta middag och så vidare.Besöka Eiffeltornet,fast det har vi gjort en gång,men Justin och Alfredo tjatade om att vi skulle dit,eftersom dom inte hade varit där förut.Jag tog en dusch och tvättade håret.Jag tog på mig min Outfit,som bestod av en dress,kavaj och ett par ballerina skor.


Chapter 3-Starbucks

Previously

 

Jag satte mig vid fönstret i mitt rum och tänkte.Vad ska jag göra med mitt liv egentligen?Harry har visst dumpat mig och gått vidare till Vanessa,och jag är Forever Alone.

 

 

Nicki's Perspektiv:

Någon knackade på dörren,jag orkade inte svara-typiskt mig- men personen kom in.Och det visade sig vara Bell.

"Varför är du ledsen?"

"Du ska inte vara orolig"

"Jo,eftersom du alltid är där för mig,och nu ska jag vara där för dig!"

Jag skrattade till innan jag sträckte ut armarna,på bara några sekunder var hon i min famn.Jag sneglade på klockan,som visade sig vara 22:30.

"Ska inte du gå och lägga dig?"

Jag kan inte sova”

Jag bar upp henne och log,innan jag förde stegen mot Bell's rum.Jag la ner henne försiktigt och pussade hennes hjässa.

God natt”

Detsamma”

Jag släckte hennes bordslampa innan jag gick till mitt rum själv.

 

-

Jag vaknade av att mobilen ringde,jag slog upp ögonen och greppade tag om mobilen.Jag tryckte på den gröna luren och förde den mot örat.

Hallå?”

Morgon trött?”

Vem är det?”

Justin”

Hur mycket är klockan?”

09:00

Varför måste du ringa just nu?”

Jag har ett matteprov,och jag behöver hjälp”

Varför ringer du just mig?”

Du var den enda som ploppade upp i mitt huvud”

Alfredo då? Din mamma,Kenny?”

Alfredo behöver också hjälp,min mamma är i Canada,och jag har lovat Kenny att han skulle ta ledigt”

Men guudd!!! Jag kommer,kom till Starbucks om 10”

Jag la sedan på och gick till duschen,när jag var klar tog jag på mig mina kläder.Jag sminkade mig och kammade igenom håret,tog upp den i en bulle.Jag hämtade min Victoria's Secret väska,och proppade ner alla mina skolsaker.Jag låg före Justin och Alfredo i skolan,så dom brukar ju ringa och be om hjälp.Frukosten kunde jag lika gärna äta på Starbucks.Jag tog bilnycklarna och lämnade en lapp,eftersom dom inte har vaknat än.

-

Jag slog upp matteboken och tog upp penna,bok och sudd.

Vad-Fredo,kan du köpa frukost? Till mig?”

Jag heter inte så! Varför det?”

För att jag fick klicka upp klockan 9 på en lördag,och jag fick lov att åka hit utan att äta frukost!”

Varför åt du inte då?”

För att jag hade bråttom,och om jag inte hade varit här inom 10 minuter kommer ju ni till mig,och vi hade inga flingor”

Macka?”

Vi hade inte ost”

Ät utan då?”

Jag kan inte äta skinka”

Ät bara smör då”

Det är smaklöst”

Men åhh!! Visst,vad vill du ha då?”

Pannkakor med choklad,en latte och en toast”

Jag-”

Mer än så hann han inte säga förnst jag avbröt han.

Du betalar,tackar”

Han gav mig en mördarblick och gick sedan till kassan för att beställa.Jag flinade innan jag förde blicken mot Justin.

Så,vad ville du ha hjälp med då?”

Matte”

Vart är du då?”

Jag vet inte”

Jag suckade innan jag slog upp boken åt Justin,han var som en liten 3 åring när det gäller matte.Alfredo kom med en bricka och ställde ner den alldeles bredvid mig.

Varsågod min prinsessa!”

Man tackar!”

Jag gav han ett leende och tog upp toasten.Kanske skulle Justin och Alfredo klara av matten sjävla?,tänkte jag,toasten var som uppäten och jag valde att ta bort miniräknaren och mobilerna från dom.

Hey! Vad gör du?”sköt båda två,jag skrattade och valde inte att svara.10 minuter senare,började dom få slut på kraft att tänka.Så jag valde att öpnna munnen någon gång.

Gånger” Eftersom Alfredo och Justin var i samma 'Level' så fick jag hjälpa dom.Vi kör ett spel med skolan,så att det blir roligare.Jag hade ju nördpluggat hela dagarna från allra första början,så att ajg kunde få mitt pris.Pris,den som vinner och har gjort ut hela matteboken,skulle få en sak av dom som är kvar,den som blir klar sist,får någon vanlig sak.Det finns 20 levlar,dom 20 levlarna blir svårare och svårare för varje uppgift man gör.Och såklart tog det en massa tid för mig,men livet är svårt.Så jag förväntar mig inte 1x1 på första uppgiften.Och mitt pris var en Iphone 5 från Justin,och jag fick ett vanligt rosa skal från Alfredo.Jag hade ju redan en Iphone 5,och nu kanske ni undrar vad jag gör på den?Jag har båda mobilerna i väskan,men använder den från Justin som att spela,gå in på twitter,instagram.Ja allt möjligt,och med den andra som ajg fick av min moster på julaftonen ringer ajg bara.Ingen har fått nummret på den Iphonen som Justin gav mig,utan den har jag som privat.Och den andra inte.Jag vaknade ut ur mitt tänkande av att Justin knäppte med fingrarna framför mig.

Hallå? Är någon hemma?”

Jag slog bort Justin's hand som fortfarande var framför mitt face.

Ja?”

En paus?”

Visst!”

Plötsligt plingade mobilen till.Jag tittade på sms:et mamma hade skickat.

 

1 Nytt Meddelande

Från:Mammi<3

Till:Mee<3

Hej Honey! Jag ville bara säga att det är OK om du är med Justin & Alfredo,men den andra saken var att,din far och jag ska gifta oss! Hur härligt är inte det? Och vi har bestämt om att du & Bell ska vara brudtärningarna! Klänningen fixar du själv,tror du att du kan köpa en till Bell också? Hoppas att du är OK med det! Ring om du har problem! Puss//Mammi<3

 

Jag sken upp och började plocka ihop mina saker.När jag var liten hade ajg alltid velat vara en brudtärning på någon bröllop.Jag bestämde mig för att hämta upp Bell,så att hon kan välja en klänning själv.Förresten så vet jag inte vad hon har för storlek.

Varför så glad?” frågade Justin,jag gav han ett leende innan jag svarade.

Det får du se sen! Ses!” Jag gav dom båda en kram,och fick en puss på kinderna av båda.Dom hade alltid gjort det,så det var inget nytt för mig precis.Jag startade bilen och körde hem.

-

Vilken ska jag ta?”

Klänningarna ska väl vara vita?”

Bell och jag skulle köpa klänning till mig,eftersom Bell hade nöjt sig med den försat hon såg.Och det var en blommig ljus rosa,med ett par vita ballerina skor i hennes storlek.Hon fick en liten roset ring av mig,bara för att hon är min lillasyster.Och nu var den min tur.Jag kunde inte välja mellan en vit lång-kort klänning,eller den med glitter på toppen och vit nedanför.

Vilken ska jag ta?”

Ehummm...Den!”

Hon pekade på den glittriga med vit nedanför.Bra val,tänkte jag,och jag var inte sarkastisk.

Okej”

Jag tog min storlek och sket i att prova den,om den var för liten,så får jag väl byta.Så lätt är det.Jag betalade och gick sedan ut med Bell i handen.

Ska vi gå till Starbucks tror du?”

Ja!”

Jag log innan jag förde stegen mot Starbucks,och den här är en annan Starbucks,eftersom vi säkert skulle möta på Alfredo och Justin,och dom skulle bara reta mig och säga att jag har ett barn.Jag beställde en latte och tog en is te till Bella.Hon verkar gilla is te,så varför inte liksom? Vi satt ner och pratade lite,innan jag skjusade Bell hem igen.Och sedan skulle jag till Starbucks såklart! Justin och Alfredo var ju redan där och snackade för fullt.Jag gick in utan böckerna och satte mig.

Välkommen tillbaka!”

Jag nickade och tittade på dom båda med ett löjligt stort flin.

Vad är det?”

Inget”

Båda tittade misstänksam på mig en liten stund innan dom slog upp matteboken.

Vart är ni då?”

Uppgift,108”

Sa båda två,det ska bli roligt att se vem som förlorar.

Vilken Level är ni på då?”

15”

Sa båda två igen,dom tittade misstänksam på varandra innan dom räknade på förfullt.Jag flinade innan jag tog upp min Macbook Air.

 

1 Nytt meddelande

Från:Mammi<3

Till:Mee<3

Hej igen! Förlåt om jag stör dig,men jag ville fråga dig om du kan komma hem en snabbis och posta inbjudningarna? Det skulle vara jätte snällt av dig! Puss//Mammi<3

 

Jag skrattade innan jag bestämde mig för att göra det.

Killar,jag ska hem en snabbis,men jag kommer tillbaka!”

Jag brydde mig inte om svaren,utan gick ut och låste upp bilen.Tydligen så var mamma så noga med bröllopet.Men om hon hjälper mig,så hjälper jag henne.

Hej sweetie!”

Pappa kramade om mig och pussade min hjässa,tydligen så ska han ut och prova kostymer.På tal om kostymer,så ska det bli roligt och se Justin och Alfredo i kostymer.Jag kramade om pappa,och gick sedan till mamma som satt på en av bar stolarna och kopierade ut inbjudningarna.

Hej!”

Hej Honey!”

Så,vad ska jag göra?”

Du ska posta dom,och det roliga är att din kusin Joe ska komma!”

Va? Neeejj!!!”

Jodå!”

Joe var min kusin,som ajg var kär i när jag var liten.Men slutade tills jag insåg att jag inte kunde vara med honom.Och det var när jag var 10.Mamma skrattade innan hon räckte ut breven.

Lycka till!”

Jag himlade med ögonen men kunde inte undgå från att le.Hon kramade om mig innan hon lät mig gå.Jag vinkade och öppnade dörren.

Jag körde till posten,och gjorde allting innan jag körde tillbaks till Starbucks.Justin och Alfredo höll säkert på med att få upp min dator,men dom skulle aldrig komma in.Eftersom dom inte ens vet lösenordet till den.När jag kom in,satt dom där och försökte få upp min dator,jag skrattade innan jag räckte mig för att ta datorn och sätta mig.Dom suckade och gav upp med att få tag på min dator.

Hur går det?”

Nepp,går ingen vart”

Ni har ju inte ens försökt”

Dom ryckte på axlarna och fortsatte med sitt.

Får man fråga vad du har gjort då?”

Jag har hjälpt mamma”

Vad ville hon ha hjälp med då?”

Det får du se när du kommer hem!”

Vad menar du med det?”

Jag ryckte på axlarna och gick in på Twitter.

 


 


IPad... :)

Hejsan!
 
 
Kapitlet kommer imorgon! Måste bara leta efter bilder,och sedan är det klart! Lätt som en plätt! :) Men jag undrar varför statistiken har skunkit(Stavfel)? Skulle behöva dra upp den ibland,nej jag tvingar er inte ! Det är bara något jag säger,men vi ses imorgon!
 
Puss & kram//Sofiaaa<33

Chapter 2 Part 2-Bell

 

Vem är hon?”

Har du ett barn?”

Är Harry pappa?”

Skrek massa paparazzis,ibland vill man bara slå dom.Men man måste väl visa lite respekt.Vi gick egenom porten och såg Vanessa komma ut ur säkerhetskontrollen med bagage bredvid sig.Hon log och började springa fram till oss.

Huset var fullt av folk efter att vi bestämde för att ha en liten välkommsfest.Harry vet jag inte vart han var,men det ska jag ta reda på.Vi behövde mer vin till gästerna,och jag tror att han har nyckeln.Jag sick-sakade mellan folkmassan,och stötte på Vanessa.

HEY! KAN DU HJÄLPA MIG MED ATT HITTA HARRY?”

OKEJ!”

 

Vanessa och jag fick typ skrika innan det hördes,vi skrattade innan vi tog reda på vart Harry är.

 

Jag gick upp medans Nicki letade där nere.Jag letade i alla rum,och kom sedan på att jag har glömt Nicki's rum.Jag sket i att knacka och gick bara rakt in.Jag såg Harry sitta på sängen,han hade inte märkt mig så jag harklade.

Harry?” Han satte sig förskräckt upp.Han tog handen över hjärtat,jag flinade åt honom innan jag satte mig bredvid han.

Det var inte med meningen att skrämma dig,men vad gör du här?”

Du vet,det var för mycket där nere.Och jag skulle säkert bli full”

 

Harry och jag fortsatte med konversationen ett tag,sedan började vi komma in på relation och förhållanden.

Vanessa,jag har gillat dig sedan jag träffade Nicki”

Jag vart faktiskt förvånad.Jag menar,har han gillat mig??

Ehuumm....”

Du behöver inte gilla mig,men jag säger bara det”

Jag...gillar...dig också,men det är bara det att du är tillsammans med Nicki”

Jag kan göra slut med henne,då kan vi ju bli tillsammans”

Harry,hon är min bästa kompis,jag kan ju inte bara sno hennes pojkvän och bara gå vidare”

Hemligt?”

Harry,du är otrogen om vi håller det hemligt”

Det kan jag leva med”

Innan jag hann blinka hade jag kysst honom.

 

Vart tog Vanessa vägen då? Jag började bli orolig,jag gick upp för trapporna och letade i alla rum.Det var bara mitt rum kvar,ni tror väl inte att dom är där? Jag gick raka vägen in och på sängen låg dom och grov hånglade.Jag tappade mitt glas,som jag hade fullt med dricka.Dom märkte inte det förnst jag sprang ut och låste in mig i min WIC.Jag grät och grät till sömns.

-

Nästa morgon jag vaknade,var jag fortfarande där jag slutade sist,i min WIC.Jag vet inte om dom andra har gått eller inte,men dom borde nästan göra det.Även om jag inte vet vad klockan är,tror jag nästan att den är 12.Jag tog min outfit och gick sedan till duschen.Det som var bra med mitt rum,var att det fanns en extra dörr från WIC så man kunde komma in till badrummet på en gång.Jag gjorde min dusch rutin och tvättade håret.När jag var klar,tog jag ett par svarta underkläder från Victoria's Secret.Jag tog samt på mig min outfit,sedan gick jag ut och bestämde mig för att gå en promenad,jag tog min väska och fyllde den med massa saker som jag skulle kunna behöva.Mobilen tog jag i handen.När jag tog på mig skorna kom en ledsen Harry in och kramade om mig bakifrån

Förlåt,förlåt,förlåt!”

Jag suckade innan jag vände mig om och tog bort Harry's händer från mig.

Ge inte ett fucking 'Förlåt' till mig!”

Jag var full,OKEJ?! Och det var Vanessa också!”

Orden fastnade i min strupe,och en tår bildades i ögonen på mig.Harry drog in mig i sin famn igen.

Förlåt”

Jag skakade på huvudet och mötte hans blick.

Det är jag som ska säga förlåt”

Jag godtar din förlåtelse,gör du det då?”

Jag nickade och torkade tårarna.Som tur var att jag inte hade smink på mig.

Vart skulle du?”

Jag ska ut på promenad”

Jag följer med!”

Jag flinade innan jag tog ett fast tag om handtaget.

Jag hörde att ni skulle ut!”

Bell kom skuttandes ut till hallen när jag och Harry skulle ut.

Vill du följa med?”

Bell nickade och tog på sig sin jacka och skor.Hon sträckte ut armarna och bad mig att bära henne.Jag himlade med ögonen men kunde inte undgå från att le.

Vad heter du då?”

Jag heter Bell”

Du vet,du är pappa till henne”

Harry ändrade ansiktsuttryck när jag sa det,det var helt priceless! Både jag och Bell brast ut i skratt,men lugnade oss sen.

Du skulle ha sett din min! Priceless!!”

Harry's min var som vanligt,och man kunde se på han att han var lättad.

Hur gammal är hon?”

4 år”

 

Några Månader Senare

1 Nytt Meddelande

Från:Bästiee

Till:Mee<3

Förlåt! Det var inte med meningen att hångla meed Harry! Jag lovar! Du vet vad alkohol gör med mig! :((( Jag ångrar det jäkligt mycket!!! :(((((

 

Från:Mee<3

Till:Mee<3

Jag vet,jag godtar din förlåtelse :)

 

Det var på tiden att hon sa förlåt.Men,det har hänt massa skumma saker den senaste tiden.Harry har ringt massa olika samtal,och har börjat säga 'Babe'.Jag måste ta reda på vad det är! Så jag har bestämmt att vi skulle vara tillsammans och bada.Det blir bara Justin,Harry,Vanessa och jag.Tror ni att Vanessa och Harry har något på gång? Jag avbröts av att det ringde på dörren.Jag tog snabbt på mig en blus innan jag gick och öppnade.Mamma och pappa är ändå inte hemma så,eftersom Bell,mamma och pappa skulle åka och bada.

Jag hade visst blivit bjuden till Nicki's hus.Det skulle vara Harry,Vanessa,jag och Nicki.Bada.Det skulle bli kul! Jag svängde in på deras otroliga stora uppfart och parkerade bilen.Jag gick sedan och knackade på dörren.Dörren öppnades av Nicki själv med ett leende.

Hej!”

Hej!”

Hon gav mig en kram och välkommnade mig sedan in.

Har dom kommit?”

Hon nickade innan vi gick ut till poolen.

Heej!”

Sa både Vanessa och Harry.Nicki gick till solstolarna och jag valde att följa med.

Ska inte du vara med Harry?”

Han är konstig”

Hon gömde sig bakom en tidning och sänkte huvudet för att man ska tro att hon läser den.Min blick fastnade på hennes ögon,och den stannade där tills hon slog mig på armen.

Vad?”

Gå till poolen”

Varför?”

Är du på min sida eller?”

Jag ryckte lätt på axlarna och gick till poolen och hoppade ner försiktigt.Dök ner undervattnet och tittade på vad dom håller på med.Jag kunde inte tro mina ögon...

 

Jag visste inte vad dom höll på med,men Justin var ju på min sida så han kan ju hjälpa mig.Tror jag...Justin hade hoppat ner i vattnet och skulle titta på vad dom höll på med.Nu hade han faktiskt stannat där i ett par minuter,har han drunknat eller? Jag bestämde mig för att dyka ner,och där stod Justin med en öppen mun.Jag vill inte veta vad Vanessa och Harry gjorde,så jag vände min uppmärksamhet på Justin.Jag drog upp honom,och direkt när vi kom upp,började Justin att flåsa.

Varför stannade du där?”

Du skulle bara ha sett vad dom gjorde!”

Vet du...Jag bryr mig inte! Dom får göra vad Fucking dom vill!”

Va?”

Jag nickade försiktigt innan jag gick tillbaka till solstolarna.

-

Jag satte mig vid fönstret i mitt rum och tänkte.Vad ska jag göra med mitt liv egentligen? Harry har visst dumpat mig och gått vidare till Vanessa,och jag är Forever Alone.


Hey!

Varför har statistiken sjunkit?(Stavning) Kapitlet kommer när som helst,det är bara att jag måste fixa lite bilder och sedan är det klart! Och förresten har jag haft prov på svenska,så det var därför jag vart tvungen att träna.Och jag har varit och handlat,så det kommer någon gång i veckan! :)) Hoppas att ni förstår! Puss!
 

WEIRD!

Hellu!
 
 
Vet att bloggen ser jätte konstigt ut,men får fixa det imorgon.Eftersom jag håller på med den.Och jag är skit trött,så god natt!<3
 
INSTAGRAM!:Crewbieber
 
 

Instagram!

Tjeeenniiss!!!
 
 
Vill bara meddela er att bloggen har Instagram nu,och jag kommer antagligen uppdatera dagligen där eller något :P Så följ gärna bloggen! Sök bara på Crewbieber så kanske ni hittar mig! ;) Yupp,nu ska jag fortsätta med part 2.Vi får se om den kommer upp imorgon! :D
 
Puss!<3
 
 

Chapter 2 Part 1-Bell

 

Till:Pappa

Från:Nicki

Går ut med Harry en sväng! :) Kommer tillbaks senare! Puss!<3

 

Jag knappade in ett litet sms så att han visste vart jag höll hus.Jag sminkade mig med foundation,ögonskugga,mascara och lite läppglans.Håret plattade jag och tittade sen på klockan.Han skulle vara här när som helst,jag tog min väska och min jacka,samt tog på mig skorna.Jag tog på mig jackan samtidigt som jag gick in i hissen.Efter några sekunder var jag i lobbyn,jag såg Harry gå igenom porten till hotellet,jag började sakta att gå dit med ett leende.

Min Prins!”

Min Prinsessa!”

Harry gav mig en kyss ,men den varade inte sålänge,eftersom det säkert fanns paparazzis i närheten.

-

Klockan var säkert halv 9,eftersom Harry erbjöd mig på middag,och såklart kunde jag inte säga nej.Men nu var jag på hotellet.Jag gick in i duschen och gjorde dusch rutinerna.När jag var klar virade jag en handduk runt mig och gick sedan för att ta en pyjamas.Det fick bli ett vanligt linne och ett par mjukisbyxor.Senare gick jag och borstade tänderna och gjorde kväll.

-

Jag vaknade av att mobilen ringde,jag tog upp den och svarade utan att titta på vem det var.

Heej bästiee!!!” Det var Vanessa.

Hej på dig med”

Har du nyss vaknat eller?”

Jaaaa”

Haha,okii.Vill du hitta på något idag?”

Jag hör av mig”

Hör av dig snart”

Puss”

-

Idag skulle jag hem,med 'Hem' menade jag hem.Till mamma,och mina underbara älsklingar! Vanessa och jag bestämde oss för att vara tillsammans idag.Fast vi hade inte bestämt vad vi skulle göra,men antagligen något roligt.Pappa hade ringt och sagt att han,Justin och Alfredo var i arenan.Jag vet inte vad dom skulle göra,men dom skulle väl sätta ut scenen tills ikväll,eftersom Justin har konsert ikväll.Jag bestämde mig för att gå efter att ha suttit på Starbucks cirka 1 timme.Jag skulle fara till hotellet och packa,sedan åka till mamma och sedan träffa Vanessa.Mamma och pappa är inte skilda,utan jag säger bara så,eftersom pappa aldrig bor där,men han kommer ju när han har tid.Som jag sa,jag åkte till hotellet och packade mina grejor,och sedan stack hem till mamma.Jag stannade bara en natt på hotellet,men jag hade sagt ifrån när pappa ringde och frågade om jag ville stanna.Men han vann såklart.Jag körde upp på uppfarten och parkerade.Jag tog ut mina väskor och gick fram till dörren.

HEMMA!” Skrek jag.Mamma kom och valparna sprang efter.

Heej!!”

Mamma”

När kram kalaset var över,tog jag upp en av valparna och pussade den på huvudet.

Jag vill inte oroa dig eller något,men du har en lillasyster”

Va?,vad menar du med det?”

Ehum...Din far och jag har adopterad en flicka,hon är där uppe”

Jaha,okej”

Känner du dig obekväm?”

Nejdå”

Jag log innan jag bestämde mig för att gå upp.Flickan,kallar jag henne nu,eftersom jag inte visste vad hon hette.En dörr stod på glänt,så jag antar att det är hennes rum.Jag bestämde mig för att hälsa,jag knackade,jag fick ett 'kom in' som svar.

Hej”

Hon gav ifrån sig ett blygt leende innan jag satte mig bredvid henne på sängkanten.

Vad heter du då?” tog jag mod att fråga.När jag var liten,hade jag alltid varit blyg,men inte nu längre.Jag gillar att lära känna nya människor,det är alltid roligt.

Jag heter Bell”

Vilket fint namn,när kom du hit då?”

Jag kom hit för en vecka sedan,är inte du Nicki? Harry Styles flickvän?”

Hur visste du det?”

Mina halv syskon avgudade Harry Styles,vilket ledde till att dom avgudar dig”

Haha,varför stannade du inte kvar?”

Dom tyckte väl inte om mig,och det kommer ni antagligen inte och göra”

Såklart vi kommer,hoppas bara att du trivs här”

Hoppas jag med”

Jag log innan jag bestämde mig för att ge henne en kram,det är vad hon behövde.Hon besvarade kramen,jag kände på mig att hon log.Jag släppte taget och smekte hennes kind innan jag klev upp och bestämde mig för att låta henne vara.

Om du behöver något,är det bara att komma till mig”

Hon nickade innan jag gick ut till mitt rum.Mobilen plingade till,så jag slängde mig över sängen och låste upp mobilen.

1 Nytt Meddelande

Från:Bästiee

Till:Mee<3

Hörru,jag skulle gärna vilja vara med dej just nu,men mitt flyg är försenad.Så jag kommer imorgon.Funkar det? :)

 

Från:Mee<3

Till:Bästiee

Men åhh!!! Jag skulle ju skvallra om min sjukt söta lillasyster!!! :((( Men du kan ju kommer imorgon,så skvallrar jag då!! :DDD

1 Nytt Meddelande

Från:Bästiee

Till:Mee<3

Haru fått en lillasyster?! :O Såklart du kan skvallra det till mej! ;)

Från:Mee<3

Till:Bästiee

Jaaaa!!<33

Jag skrattade och gick sedan in i duschen.

-

Jag vaknade av att någon knackade på dörren,jag sneglade på klockan som var på nattygsbordet,01:44.

Får jag sova med dig?”

Sa en välkänd röst.Jag satte mig upp och såg Bell vid dörr öppningen.Jag log med stängda ögon och nickade,jag flyttade in lite gran så att hon rymdes.

Tack”

När som helst”

Jag pussade hennes hjässa innan sömnen tog över.

-

Jag vaknade av att väckarklockan gav ifrån sig ett irriterande pip.Det var då jag visste varför,jag skulle hämta Vanessa.Bell,som nu mera låg i min famn,vaknade.

Varför ska du upp såhär tidigt?”

Jag ska hämta Vanessa från flygplatsen”

Får jag följa med?”

Bell gav ifrån sig ett leende,ett gullig.Jag såg fundersamt på henne,innan jag gick med på det.

Okej,men skynda dig,vi är försenade”

Hon rusade till sitt rum utan att svara.Jag flinade innan jag gick in duschen.

-

När vi kom fram till flygplatset var de fullt av paparazzis.Oh my god,vad ska jag göra av Bell? Vi har inte precis livvakter med oss.Jag suckade innan jag tog av bältet på både mig och Bell.Jag bar upp henne,eftersom hon säkert skulle tappa taget av min hand om hon gick bland paparazzisarna.

Svara inte på några fråger,titta bara ner”

Hon nickade innan jag förde stegen mot porten.

Vem är hon?”

Har du ett barn?”

Är Harry pappa?”

Skrek massa paparazzis,ibland vill man bara slå dom.Men man måste väl visa lite respekt.Vi gick egenom porten och såg Vanessa komma ut ur säkerhetskontrollen med bagage bredvid sig.Hon log och började springa fram till oss.

 


Here you have guys! ;) Systern hjälpte till,så ge inte all cred till mej! ;)) Och förresten har vi typ suttit vid datorn i snart 6 timmar :))) Stolt :DD


Pausad

Tyvvär kommer jag inte att fortsätta med denna novellen,eftersom jag har slut på ideér på den här novellen.Men jag avslutar den inte,utan jag pausar den,och vi får se om ajg fortsätter med den när jag har ideér om vad som ska hända.Hoppas att ni förstår!

^^

Heeejj!!!
 
 
 
Kapitlet kommer imorgon,tror jag.Eftersom jag ska till stan med mamma och pappa,och jag vet inte om jag hinner  skriva klart kapitlet när jag kommer hem.Jag har hjärnstopp! >.< Det är därför,meeen jag vet vad som ska hända.Så det är inget problem.Vi ses senare! Puss<3
 
 
"Bjuder en bild på Juju!<3"


Sneakpeak!!

 

 

Sneakpeak time!:

Gav mig en kyss


Haha,kort,men det ska vara svårt med att gissa på vad som kommer att hända(Jag vet att det inte är fredag!).Och jag är ledsen om det kommer att ta en massa för att skriva detta kapitlet.Men jag har verkligen fått hjärnstopp asså! -.- Men ska försöka få upp det så snart som möjlight.Hoppas att ni har det bra,så ses vi sen! Puss!<3

 

 

(Nicki)

 


Design/Header

Om du vill ha en Header:
(Om du har några krav,eller bara vill skicka bilder,skicka då till (Om du har tagit några bilder själv,skicka gärna till Molinsprivata@live.com)
 • Bilder(Helst inte tagna med webbkamera eller en dålig mobilkamera).
 • Bloggar som du gillar utseendet på eller en skiss på hur du vill ha din header.
 • Ju mer nogrann du är i din beskrivning desto bättre!
 
Om du vill ha en Design:
 
 • Färger
 • Stil och ev tema
 • Bifoga bilder om du vill ha med några...tänk på att skicka bilder i högre kvalite. 
  (Helst inte tagna med webbkamera eller en dålig mobilkamera)
 • Länka till din blogg
 • Skriv gärna E-postadress och lösenord(LOVAR er att jag inte är någon Hacker)
 • Bloggar som du gillar utseendet på eller en skiss på hur du vill ha din design.
 • Ju mer nogrann du är i din beskrivning desto bättre!
 • Du får se designen innan jag installerar den åt dig!


När jag har installerat designen åt dig,får du såklart byta lösenord,och då säger jag till när den är klar! Jag bestämmer oftast vilken dag och tid! :)

Chapter 1-Flying

Förord:Jag har alltid tyckt att det är svårt att skriva första kapitlet,så snälla döm inte det första kapitlet! Ni kan nu luta er tillbaks,och njuta av novllen! ♥

 
Justin,Alfredo och jag klev på planet till New York,eftersom vi befann oss i Los Angeles.Min pappa skulle vara där,så det var typ anledningen varför vi flög till New York.Och att det är Teen Choice Awards,så pappa har tvingat med mig dit,fast jag går såklart med Harry.
Planet landade,jag tog ett fast grepp om min väska och mina papper och block.Jag var den första ut,sen kom Justin,och efter han kom Alfredo.Vi gick säkerhetskontrollen och sedan väntade vi våra väskor.Vi fick tag på dom ganska snabbt och försvann sedan ut.Det stod någon snubbe i utgången och höll en skylt som stod 'Nicki,Justin & Alfredo' Jag drog med killarna dit och Chauffören öppnade bil dörren åt oss.Vi alla tre klev in och satte oss.Chauffören körde till hotellet som pappa skulle vara på antagligen,när vi var framme lämnade mobilen ett pip,vilket tydde att jag hade fått ett sms.Jag tog upp mobilen ur handväskan,jag tittade på vem jag hade fått sms:et av samt gick in genom porten.
 
1 Nytt Meddelnade
Från:Min Prins♥
Hej Sötis! Ring när du har landat!
//Din Harry
 

Jag skrattade åt vad han skrev och bestämde mig för att ringa han senare.Pappa stod och kramade om Justin och Alfredo,senare kom han till mig.
"Min lilla prinsessa!"
"Hej!"
Han släppte taget om kramen och visade oss vårat rum,Såklart skulle jag ha rummet för mig själv,Justin och Alfredo fick alltid dela,vilket jag tyckte vara roligt.Jag vet inte varför,men jag tyckte att det bara var roligt.När väskorna var inne,tog jag mobilen och tryckte in Harry's nummer,samt tog på högtalaren.
"Hej Harry!"
"Hej Nicki!"
"Hehe,du skrev att jag skulle ringa dig,var det något speciellt?"
"Vi går fortfarande på Teen Choice Awards?"
"Ofcourse Honey! Vart är du?"
"Jag är i New York,tänkte fråga om du ville gå till gallerian?"
"Javisst,när kommer du?"
"Om 15 minuter?"
"Okej,ses!"
"Puss!"

Jag klickade och gick till duschen.Jag satte upp håret,eftersom jag visste att jag inte hade tid med att blåsa håret.När jag var klar,virade jag en handduk runt min kropp.Jag gick ut och bestämde Outfit.

Ett litet Chapter! Ska typ lägga mig nu,eftersom jag orkar inte gå upp ur sängen så tidigt! Men vad tycker ni? 
 
Kommentera.

Personbeskrivning:Nicki Braun

 
Födelsenamn:Nicki Barbara Braun.
 
Föddes:1994 1 Februari (18år),Los Angeles.
 
Föräldrar:Scooter Braun & Carin Morris
 
Bor:New York.
 
Biografi:Nicki är känd som dotter till Scooter Braun,även som Harry Styles flickvän.Harry och Nicki har dejtat sedan 2010,och gör det fortfarande.Hennes absoluta bästa vän,är nog Vanessa,Vanessa Hudgens.Dom träffades genom att Scooter kände Vanessa's far mycket väl.Nicki har gått ut High School,men hon tänker endå studera vidare.Hon går dock inte på Collage,utan hon pluggar i Turné bussen.Nicki följer oftast med på Justin's Turnéer,eftersom hon inte vill ruttna i huset i New York hela dagarna.Visst har hon vänner,men dom kan inte ses så ofta,eftersom hon flyttade från Los Angeles till New York när hon gick ut High School.Men då och då träffas dom.
 
 
 
 
 


Chapter 4:Matters Part 2

-Jag sitter på en bänk utanför Victoria Secret's,våning 5,sa jag och klickade.När jag väl tänkte,så kom jag på att jag skulle ha ett par underkläder från Victoria Secret's.Jag gick in med vagnen och väskan och tittade på olika,jag fastnade på ett par med leopard mönstrat bh och trosor.Jag tog dom i min stolek och sket i att prova dom.Om dom inte passade så får jag väl byta.Jag betalade och gick ut,Will satt på bänken och satt med huvudet fastklistrad på mobilen.

 

-Kommer du?,frågade jag,han tittade upp och nickade.Vi gick till utgången och jag vart blendad av solen,jag tog upp solglasögonen snabbt och följde efter Will mot bilen.

Jag slängde upp påsarna på armarna,och då menar jag Sarah's påsar.

-Kan du hjälpa mig?,frågade jag Will när vi kom in.

-Nepp,sa han och lutade ena handen över köks ön.Justin och Jacob stod också där,dom stod lutad mot köks ön som Will.

-Ni tycker det här är roligt,eller hur?,frågade jag.Killarna nickade innan jag försvann ut igen.Sarah's påsar var inne,och nu var det bara min kvar.Den var stor,och även tung.Will,Jacob och Justin skrattade när jag höll på att tappa påsen mitt på trappan.Dörren öppnades och in kom Sarah.

-Heeej!!!,skrek hon.Även om hon visste att vi var i närheten.Jag tappade taget om påsen och ramlade själv ner.

-Du behöver inte skrika,sa jag och reste mig upp.Just nu så stod alla och gapskrattade,jag tittade på dom med en mördarblick,vilket dom slutade att skratta för.Jag log innan jag åter gick med det jag gjorde,släpa påsen efter mig i trappan.När jag väl kom upp ropade Sarah på mig,jag suckade innan jag väl gick ner och mötte Sarah halvvägs.

-Vad?,frågade jag.Hon log innan hon gick fram till dörren,och öppnade.Hon log innan jag förde blicken mot personen som stod vid dörrkamaren och såg att det var Dylan.Ett brett leende kröp upp,och jag kastade mig i Dylan's famn.

-Vad gör du här?,frågade jag glatt och stängde dörren bakom mig.Vi gick till baksidan och satte oss på en bänk,hand i hand.

-Är du inte glad att jag är här?,frågade han sorgset.Ett skratt lämnade min strupe innan jag svarade.

-Jo,såklart jag är.Men vad gör du här egentligen?,frågade jag och log.

-Jag vill träffa dig,och vi behöver prata,sa han.Hans röst lät som vanlig,men det jag är orolig för är vad är det som vi behöver prata om? Jag nickade stelt innan han fortsatte.

-Jag ska till Las Vegas,jag blir borta i en månad,sa han och tittade djupt i mina ögon.Sa han just en månad?

-Ok-eej,sa jag stelt,vad skulle han göra i Las Vegas?

-Du kanske har hundra frågor just nu,men jag ska bara göra några grejer,sa han och pussade min kind.Jag nickade innan jag slöt mina armar runt honom,hans armar låg vilande på min midja.Vi satt nog där en stund,men stunden varade inte så länge,eftersom han skulle ge sig av redan.Han gav mig en lång och passionerad kyss innan han åkte.Något rörde sig på vägen,men jag visste inte riktigt vad det var.Så jag gick närmare,det var en valp,en jätte söt valp.Jag bar upp henne i min famn även om hon var lite smutsig.Jag gick in och gick raka vägen till mitt badrum.Jag satte på vattnet i handfatet samt satte ner hon där.Hon satt lydigt där och lät mig tvätta henne.Medans jag gjorde det tänkte jag på vad hon ska heta.Bella? Aa,det funkar.När jag var klar med att tvätta henne tog jag en gammal handduk och virade den runt henne.

-Sarah!,ropade jag och gick ner för trappan,hon rusade fram till soffan,och tittade på mig.

-Säg 'Hej' till Bella,sa jag och gick och satte mig bredvid Sarah i soffan.

-Åhh! Vad söt hon är!,var det första hon sa,jag flinade innan jag lät Sarah hålla i Bella.Jag gick till köket och hämtade en cola ur kylskåpet.

-Vart är killarna?,frågade jag.Sarah tittade upp och log busigt.

-Jag bad dom att gå ut med Elise,sa hon och började att leka med Bella.

-Vad sägs om att gå och spionera på dom?,frågade jag och blinkade med ena ögat.Hon nickade busigt och ställde sig upp.Hon rusade in till sitt rum med Bella,colan jag drack var slut,så jag slängde den och väntade på att Sarah skulle komma ut.Efter några minuters väntande kom hon ut,Bella var efter.Men hon hade ett koppel på sig.

-Varför har du ett koppel i ditt rum?,frågade jag.

-För att jag har velat ha en hund? Dahh,sa hon och jag flinade.Vi tog på oss skorna och hämtade en påse och fyllde den med grejor,bland annat:Vattenballong,smällare,paintball pistoler och såna här pipor fast om man blåser dom så låter det som ett djur.Efter det gick vi ut,Jacob,Will och Justin var inte så långt från huset,jag tog upp Paintball pistolen och siktade på Will.Både jag och Sarah rusade till baksidan av huset,Sarah hade Bella i famnen så då var det jag som fick bära påsen.Vi gick en annan väg,så vi var bakom killarna.Sarah kastade en vattenballong rätt på Jacob's huvud.Alla tre vände sig om och jag och Sarah hukade snabbt ner,eftersom vi var bakom en stor buske.När vi var säkra på att dom inte tittade tog vi upp piporna och det började att låta.Dom vände sig om igen,och båda vi rusade tillbaka till huset.Vi gömde oss bakom var sin buske,Bella hade vi tagit in.När killarna var i synhåll började jag och Sarah kasta vattenballonger och vi började att skjuta med Paintball pistolerna.När vi fick nog sprang vi in,jag bar Bella i famnen och sprang upp desamma gjorde Sarah fast hon sprang till sitt rum istället.När vi hörde att dörren stängdes igen,öppnade jag dörren och gick ner.Försökte iallafall bete mig oskyldig.

-Vet du att det var typ snorungar som kastade vattenballonger på oss?,frågade Justin och tog en handduk för att torka sig.Jag tog upp mobilen och sms:ade Sarah att hon kunde komma ner.Hon gick ner,och satte sig vid soffan bredvid mig.

-Vänta...Har vi en hund?,frågade Justin och tittade på oss.

-Jaa,visst är hon söt,sa jag och lekte med henne.

-Inte ett dugg,sa Justin.

-Inte du heller,sa jag.

-Här ta henne,jag är hungrig,sa jag och lyfte upp Bella till Sarah.Jag gick till köket och öppnade kylskåpet,jag böjde mig ner för att titta om de var något och äta där.Jag fick en smäll på rumpan av Justin vilket jag bara flinade åt.Jag hittade Mac and Cheese och värmde upp det.Jag tog allt för mig själv,eftersom det bara var rester kvar.

Jag var bara tvungen och smälla till hennes rumpa,jävligt snygg asså! Snyggare än hororna jag har legat med iallafall.Undra om hon och Dylan har gjort slut? Vafan tänker jag på?! Jag skakade på huvudet och satte mig på fåtöljen bredvid soffan och tog på TV:en.

 

-Ska vi titta på en film?,frågade Jacob,vi alla nickade.Sarah och Skyler gick upp för att byta om,tror jag.Vi tog fram lådan med masser av filmer,när vi skulle välja kom Sarah och Skyler ner.Jag granskade Skyler riktigt noga,den tjejen har stil.

-Söt pyjamas,sa jag och rotade med filmer i lådan.Tjejerna tog fram popcorn,Kit kat,Ben&Jerry's massa av godisar.

-Vi ser på The notebook!,tjöt både Skyler och Sarah.Dom hade redan satt igång den,vi alla killar suckade innan vi satte oss i soffan.Jag,fick sitta bredvid Skyler,eftersom killarna hade tagit dom två andra fåtöljerna.

-

Filmen började att närma sitt slut,och tjejerna hade redan tuppat av.Skyler's huvud låg vilad på mitt bröst.Jag skulle ljuga om jag sa att hon itne var söt när hon sov.När filmen var slut,bar jag upp Skyler i min famn och gick till hennes rum.Jag la ner henne försiktigt och la sedan täcke över henne.Jag studerade hennes ansikte väldigt länge innan jag bestämde mig för att ligga här ett tag.Jag tog av mig kläderna och stod nu bara i kalsonger.Jag la mig ner,och inte långt efter,somnade jag.

-

När jag vaknade,såg jag att jag hade Skyler i famnen.Hon sover fortfarande,inte så konstigt eftersom klockan bara var 8 på morgonen.Jag vet faktiskt inte hur hon hamnade där.Jag pussade mjukt på hennes kind innan jag försökte att somna om.

-Justin!,tjöt Skyler.Jag öppnade ögonen,och tittade på henne.

-Vad?

-Får man fråga vad du gör här?

-Jag råkade visst somna här,sa jag.Hon la sig ner och tittade på klockan,klockan visade sig vara halv 9.

 

När jag vaknade,av någon anledning.Såg jag Justin bredvid mig,sovandes.

-Justin!

-Vad?

-Får man fråga vad du gör här?

-Jag råkade visst somna här,sa han.Jag la mig ner och tittade på klockan,klockan visade sig vara halv 9,så jag bestämde mig för att gå upp.Jag sket fullständig med att duscha,och gick till min WIC och tog ett par shorts och en enkel tröja.Jag saknaden var stor efter att Dylan lämnade,vilket bara var för en dag sedan.Det känns som att jag har ett hål i hjärtat,nu när han är i Las Vegas.

-SKYLER!,ropade Sarah från nedervåningen,jag gick ner för trappan och mötte Sarah i köket.

-Jag ska till stan,och du ska hänga med mig,sa hon glatt.Skulle hon ha en till Louis Vuitton väska? Sarah hade tusentals Louis Vuitton väskor,jag orkar verkligen inte gå runt och se när hon ska välja en.När hon ska ha EN Louis Vuitton väska,blir det oftast 3.Jag skakade av mig tanken och tog fram flingor samt mjölk.

 

-Varför det? Kan inte du gå ensam?,frågade jag.

-För att om jag går ensam,ser det ju ut som att jag är lost,sa hon.Jag åt upp flingorna och stoppade undan allting.

-Fråga Justin,han gillar ju dig,sa jag och gick och satte mig framför datorn.

-NEEEJ,inte en chans!,tjöt hon.Jag suckade innan jag tänkte ut något.1 timme efter stängde jag datorn,och gick upp till Justin's rum,hans rum var tråkig.Svarta väggar,få möbler.Jag knackade och fick ett 'Kom in' som svar.

-Justin,kan du göra mig en tjänst?,frågade jag och satte mig på hans säng.

-Det beror på vad det är,sa han.

-Kan du vara Sarah's chaufför och bästis i en dag?

-Va?! Nej,kommer inte på tanken!

-Snälla!!!! Allt du behöver göra är att åka ner till stan med henne,sa jag.

-Okej,men sen är du skyldig mig en tjänst!,sa han bestämt efter en stund,jag nickade innan jag kramade om han och gick ner.En stund senare skulle Sarah till stan,Justin var redan i bilen,så det var inget problem.Jag gick till ytterdörren för att låtsas ta på mig skorna,Sarah märkte inget eftersom hon har mobilen upptryckt mot ansiktet.Hon öppnade dörren  in till bilen och klev in,Justin körde ut från uppfarten och jag stängde dörren.

 

Efter en stund,la jag ner mobilen och tittade ut genom fönstret.
-Jag tror att Justin gillar dig,sa jag fast jag hade fortfarande blicken mot fönstret.
-Det gör jag inte!,fick jag som svar.Efter en stund tänkande,misstänkte jag något.Har hon ont i halsen eller något? Eftersom hennes röst inte var som vanlig.
-Vad har hänt?,frågade jag och vände långsamt bort blicken från fönstret.Det var inte Skyler.

Kapitlet är inte ens klart :P Men jag vill få upp det iallafal,och vi vet ju att det är Justin som sitter bakom ratten,så var inte oroliga.
 
Kommentera.

Två Noveller samtidigt?

Hellu!!
 
 
 
 
Kapitlet kommer! Men jag tänkte att jag kunde skriva två noveller samtidigt och få kanske lite hjälp av en kompis? Om ni tycker att det är helt fel,så kommentera! Ni behöver inte vara rädd med att hålla tyst.Säg istället! Så kanske jag kan göra något utav det! MEN,novellen kommer att handla om Justin fortfarande,fast lite ändringar! Hoppas att det är Ok med er! Byee!! :D
 
 
(Bjuder med en liten bild på Barbara Palvin! Så jävla underbar!)

TÄVLA OM BILJETTER TILL BIEBER'S KONSERT!

Heyy!
 
 
Har ni inte biljetter till Bieber's konsert? Då kan ni ju kika in HÄR Och tävla om 2 Biljetter till hans konsert och Girlfriend Parfymen.Själv är jag med! :D
 
1:a Plats vinner:2 konsert biljetter till Justins konsert den 23:de April 2013,OCH Parfymen Girlfriend 50ml.
 
2:a till 5:e Plats vinner Girlfriend Parfymen 50 ml.
 
Lycka till! ♥

Sneakpeak!!

 
-Kan du hjälpa mig?
 
Ett sneakpeak fick ni idag! Det har varit drygt med att skiva kapitlet,men jag ska försöka att skriva klart det tills på Söndag.Som tur är att jag redan har fixat bilderna,så nu är det bara skrivningen kvar.Varför inte kika in på min systers blogg? http://oliviaamolinn.blogg.se/ Hon har nyss börjar på den,så det enda jag kan säga är att det bara är 2 Inlägg som hon har gjort^^ Men nu ska jag försöka att skriva klart kapitlet! Vi seess!!<33
 
Cheeese! :D
 
"The Honey!"

Information!

Information:
 
Eftersom jag har börjat skolan,så har jag itne haft tid och skriva,men jag håller på.Det här året,vill jag vara fokuserad på skolan,men det betyder inte att jag inte vill blogga.Jag vill,men det är så mycket med läxor.Framöver kommer det kanske bli tidinställt.Jag ska försöka att lägga upp ett kapitel på Söndagar? Ni kan ju få ett litet sneakpeak på fredagar.Och i dom här kapitel som jag har lagt upp,kan det varit slarvigt skrivet,men säg till! Så fixar jag det! ;) Som sagt,bloggens uppdatering är inte på topp,och den har aldrig gjort det(tycker jag).Ska försöka med att uppdatera den så mycket jag bara kan! Och statistiken har höjts(Stavning),och fortsätt så! Statistiken är det ajg är intresserat av.Men ni kan ju kommentera! Det är upp till er! Vi ses imorgon! Hare gött! Chiao!<3
 

Love & Hugs//Sofiaa

Kapitel 4-Matters:Part 1

Ett skratt lämnade min strupe innan Justin kom och förstörde det hela.

-Ni vet väl att ni sitter i samma rum,va?,frågade han.

-Såklart!,sa Sarah och jag i mun på varandra.Det plingade till på dörrklockan,och Justin var snabbt med att ta den.Jag kunde ju höra vad dom säger men jag bryr mig inte,det är säker någon av Justin's vänner.

-Någon vill träffa dig,sa Justin och tittade allvarligt på mig.Jag såg frågandes på honom innan jag gick till hallen,och där stod...

När jag öppnade paketet, det var en vit hoodie där det stod 'I ♥ Dylan' Jag tyckte att det var gulligt av han.Jag log innan jag bestämde mig för att ta en dusch.Jag tog av mig kläderna och satte på vattnet i duschen.Jag gjorde min dusch rutin,tvåla in mig själv,shampoo,balsam.När jag var klar tog jag en handduk och virade den omkring mig.Jag gick ut till sovrummet mitt och möttes av Justin.Jag kände på mig att han skulle vara här,så det förvånade mig inte riktigt.
-Hey sexy!,sa han.Jag struntade i det och gick till min Walk In Closhet,jag valde ett par rosa spets trosor och en matchande bh till.

-Vad vill du?,frågade jag,jag tog på mig min pyjamas. Jag gick sedan ut,och satte mig på sängen,med ena knäet på sängen och den andra på golvet.

-Vad ville du?,frågade jag igen.

-Vi behöver prata,sa han allvarligt,jag visste att det skulle vara om Dylan. Jag himlade med ögonen för mig själv innan jag riktade blicken mot badrummet.

-Vänta,sa jag och gick till badrummet. Jag tänkte att om jag borstade tänderna nu,så kan jag lägga mig sen. Klockan var 10 tror jag,och jag var redan trött.Efter att jag har borstat tänderna,gick jag tillbaka och kröp ner under täcket.

-Ska du redan gå och lägga dig?,frågade Justin och höjde ena ögonbrynet,jag som satt och blundade,nickade på huvudet som svar.

-Hur länge har du och Dylan varit tillsammans?,frågade Justin och tittade stelt på mig.Jag suckade innan la mig ner.

-Sedan jag vart vampyr,sa jag och log,jag minns exakt när vi träffades.Vi vart tillsammans 1 mars 1894.Och det var den natten jag förvandlades till vampyr.

-Och det var?,frågade han.

-1 mars 1894,sa jag.

-Hur träffades ni då?,frågade Justin.

-Jag försöker att sova här! Om du vill veta något mellan mig och Dylan,fråga Sarah,sa jag och gjorde en gest som tydde att han skulle ut från mitt rum.

 

 

Jag gjorde som hon sa och gick genast ner till Sarah,hon satt som fastklistrad på TV:en.

-HALLÅ! Det var Jersey Shore!,utbrast hon och gjorde en arg min mot mig,jag brydde mig inte om vad som var på TV:en.Jag ville veta om hur Skyler och Dylan träffades.

-Hur träffades Skyler och Dylan?,frågade jag och satte mig på soffan.

-Så många frågor,så få svar,sa Sarah och rykte på axlarna.

-Säg!

-Det finns inget du kan göra.

-Jag låser in dig i källaren,sa jag kallt.

-Okej! Chilla,sa hon och tog upp händerna som försvar.Jag tittade allvarligt på henne,och hon såg äcklat på mig.

-Skyler och Dylan träffades i Atlanta 1894.1:a mars,nöjd?!,sa Sarah.Jag skakade på huvudet och väntade på svar.Hon suckade innan hon började.

-Hon hade bott i Atlanta i 6 år,men sedan flyttade hon tillbaka till Stratford.Eftersom i Atlanta skedde en olyckshändelse med hennes och Will's föräldrar.1:a Mars träffade hon Dylan på ett Café här i Stratford.Och det klickade väl till mellan dom.End of the story,sa hon.Sedan reste hon upp och gick till sitt rum.Jag vill veta mer om Skyler's och Will's föräldrar av någon anledning.

 

 

När jag vaknade möttes jag av Will.Jag tog handen över bröstet,hjärtat dunkade.

-Du skrämde mig,sa jag och satte mig upp.

-Sorry,men vi behöver prata om en sak,sa han och tittade på mig.Själv tittade jag oroligt på han.

-Vad är det?,frågade jag.

-Uhm...Vi måste,sa han osäkert.

-Vi måste vad?,frågade jag nyfiken.

-Vi måste till biblioteket,sa han.

-Men åhh! Varför kunde du inte ha sagt det!,sa jag och suckade.Han ryckte på axlarna och klev upp.

-Jaja,jag kommer om en stund,sa jag innan jag själv reste mig upp.Han nickade och försvann ut.Jag gick till badrummet och tog på duschen,jag klädde av mig och gick in i duschen.När jag var klar,tog jag en handduk och virade in mig själv.Jag gick sedan till min WIC och tog ett par svarta trosor och en matchande bh till.Outfiten för idag får bli en tröja och ett par shorts,det räcker för mig iallafall.Jag gick till spegeln och borstade igenom håret,jag satte upp håret,och satte en rosa roset ovanför.Sminket fick bli naturligt,foundation,concealer och mascara.Jag tog min Louis Vuitton väskan och packade ner lite nödvändiga saker som:Plånboken,mobilen,halstabletter och nycklarna.Nycklarna är till för att öppna dörren,eftersom Will alltid glömmer att ta nycklarna.

-

 

Will svängde in på Starbucks eftersom att jag inte fick äta frukost där hemma. Vi gick in och jag beställde,för att det var bara jag som skulle ha det.

-Vad får det lov att vara?,frågade kassörskan.

 

-Pannkakor med choklad på och en latte,svarade jag och log mot henne. Hon nickade och skrev på ett block.

 

-Det blir 5 dollar,sa hon. Jag letade fram plånboken,men jag hann inte lägga 5 dollar,eftersom Will redan hade betalat. Jag mimade ett 'Tack' och fick en nickning tillbaks,sedan gick vi och satte oss på ett ledigt bord. I bilen hade Will också sagt att vi skulle åka på ärenden.

 

-I bilen sa du att vi skulle åka på ärenden,vad för slags?,frågade jag och tittade upp på Will.

 

-Sarah,Justin och Jakob gav oss en lista på vad dom ville ha och vi ska handla också,sa han.Jag nickade och åt upp det sista som fanns kvar.Jag beställde en latte till,eftersom jag skulle säkert bli törstig på köpcentret.Will och jag gick tillsammans till bilen och några blickar for snabbt mot oss,vissa log och vissa inte.Vet inte varför,har aldrig varit med om det här.Will körde mot köpcentret först,och jag var ivrig med att gå ut.Will gav mig en lista över dom saker som Sarah skulle ha,vilket var en massa saker.Bland annat kläder,smycken,hår saker,underkläder.Massa av saker ska jag säga.Jag skulle ju också ha saker,så jag tog en kundvagn,eftersom jag visste redan att det skulle bli för mycket och bära på och att dom kommer att bli tunga.Det som var bra med köpcentret var att affärerna var stora nog så att man kunde gå in med vagnen.Jag gick in på Victoria Secret's,H&M,forever 21,mac.När jag nästan var klar,insåg jag att jag måste köpa mina saker också.Så jag gick in till Primark,där kunde man få en stor påse med det man har köpt iallafall,och Sarah skulle också ha några saker där ifrån.Sarah skulle ha följt med,men hon skulle visst spendera sin dag med sina föräldrar.Will hade gått och skaffat saker som Jakob,Justin och han ska ha.Vilket oftast är pistoler,vapen,fällor.När jag var klar,så satte jag mig på en bänk.Jag tog upp mobilen från väskan och såg att klockan snart var 4.Will's namn dök upp på skärmen,jag svarade och suckade lättat ut.

 

-Vart är du? Har letat som en galning här,sa han.Hans röst var inte orolig eller irriterad.

 

-Jag sitter på en bänk utanför Victoria Secret's,våning 5,sa jag och klickade.När jag väl tänkte,så kom jag på att jag skulle ha ett par underkläder från Victoria Secret's.Jag gick in med vagnen och väskan och tittade på olika,jag fastnade på ett par med leopard mönstrat bh och trosor.Jag tog dom i min stolek och sket i att prova dom.Om dom inte passade så får jag väl byta.Jag betalade och gick ut,Will satt på bänken och satt med huvudet fastklistrad på mobilen.

 

-Kommer du?,frågade jag,han tittade upp och nickade.Vi gick till utgången och jag vart blendad av solen,jag tog upp solglasögonen snabbt och följde efter Will mot bilen.


Ganska litet,men det är bara part 1.Tidinställt den här gången! Njut av den!

Kommenter.


Imorgon! :D

Heyy!
 
 
Kommer inte ikväll! För att jag inte har fixat bilder,och jag har lovat mig själv att det minst ska vara 5-6 sidor...Såå.Men det kanske kommer imorgon! :D Och om ni kanske har tips eller något sådant kan ni väl kommentera? ;) Tvingar inte er till någonting,just saying<3 Men vi ses imorgon!
 

Mobilinlägg! ;D

Hellu!

Uhm..Kapitlet kommer kanske imorgon! Bara så att ni vet, kanske dröjer ett tag, eftersom jag är liksom i The vampire diaries perioden! :/ Och jag kan inte precis lova något.För att jag är bara på 400 ord,tror jag.Eller det är något runt 400 ord iaf.Men vi ses! :D <3SNEAKPEAK!

Hellu! :D
 
Nu kommer det en liten sneakpeak,eftersom jag bara känner för det! XD
 

-Hey sexy!

Är allt jag lägger ut,vill inte ge för mycket information! Och det går lite drygt nu meen,det kommer.Gillar ni designen? Tog en liten simpel design från designbloggar,förresten så har jag bytt ut Nina Dobrev som spelade Skyler,men just nu så spelas Skyler av Barbara Palvin.Så det är därför jag har hon i headern,som är gjort av me! :D Tja,inte bästa designen jag vet,men jag vill fokusera på novellen innan jag går och fixar en design! Har 115 ord just nu såå.. :/ Men ska försöka få upp den på lördag? Jag får tänka ut något bra...Och jag har märkt att mina inlägg är korta,så jag ska förbättra mig på det och kanske lägga in en bild då och då:) Det var allt! Ha en bra kväll,ses vi snart!

Love & hugs//Sofiaa

 

 

 


Kapitel 3-Someone Wants To See You

-Var det där ett ja?,frågade jag och höjde den ena ögonbrynet.Justin nickade lätt innan han reste sig ur soffan.

-Vad ska vi baka?,frågade han.

-Pepparkakshus,sa jag och log.Justin kunde vara snäll och gullig om han ville.Men annars är han som ett rent helvete.Han nickade innan vi började med att ta ut saker som vi behövde.

 

 

 

-Justin,sätt dig,sa jag och klappade på den tomma platsen på soffan. Han gjorde som jag sa och förde sin blick mot min. Jag tog upp den blåa asken som jag säkert har haft i fickan hela dan.

 

-Varför har du lagt den här på mitt nattygsbord?,frågade jag och höjde ena ögonbrynet.

 

-För att jag vill att du ska ha den,sa han och öppnade asken. Han tog ur halsbandet som var innehållet.

 

-Vänd dig om,sa han och jag gjorde som han sa. Jag tog upp håret i ena handen och Justin satte på mig den. Det var ett hjärta,till och med två stycken hjärtan. Justins namn var inristad på den ena hjärtat.

 

-Varför står det Justin?,frågade jag.

 

-För att du inte ska glömma mig,sa han lätt. Jag log innan jag vände mig om och fick en kram av Justin. Ett skratt lämnade min strupe och jag besvarade kramen.

 

-Värst vad du var snäll då,sa jag och satte mig i soffan. Justin ryckte på axlarna som svar. Jag skrattade innan jag slog på TV:en. Det fanns ändå inget att titta på så jag tog upp mobilen och började att sms:a med Sarah,som var där uppe.

 

 

 

Vill du bada i poolen?,frågade jag

 

Nu?

 

Japp,svarade jag enkelt.

 

 

 

Jag fick inget svar efter det,men jag fattade ju. Så jag gick upp och tog på mig min rosa bikini. Ni tror väl att vampyrer inte kan gå ut i solen,men dom kan det. Jag tog samtidigt på mig en blommig blus så att den täckte överdelen och underdelen. Jag satte upp håret i en knut och tog solglasögonen. Mobilen höll jag redan i handen. Men det var något som fattades,solkräm! Jag tog den i handen och gick ner. Jag såg ingen Sarah här nere,jag tittade ut och såg ingen Sarah vid poolen heller.

 

-SARAH!,ropade jag och fick ett snabbt svar från henne,fast på mobilen.

 

 

 

Kommer! Chilla,skrev hon.

 

 

 

Jag skrattade för mig själv innan jag riktade stegen mot poolen. Men vart stoppad av Justin.

 

-Och vart ska du då?,frågade han och skannade min kropp.

 

-Ut,sa jag lätt och gjorde en gest som tydde att han skulle flytta på sig,men det gjorde han inte.

 

-Vad vill du?,frågade jag och suckade.

 

-Vad betydde kyssarna?

 

-Vad menar du?,frågade jag och såg fundersamt på honom.

 

-Mer än vänner,eller betyder dom inget?

 

-Avgör saken själv,vad betyder kyssarna för dig?,själv visste jag inte vad dom betyder. Fast borde jag veta det eller? Eftersom det var jag som kysste honom från allra första början.

 

-Inte vet jag,svarade han och korsade armarna mot bröstet.

 

-Där har vi svaret,sa jag och ryckte på axlarna.

 

-Men det måste väl betyda något?,frågade han.

 

-Allting måste inte betyda något,viskade jag i hans öra,och gjorde ett till försök med att gå till poolen men vart stoppad,igen. Jag suckade innan jag förde blicken mot han. Han såg osäker ut,men tryckte sedan hans läppar mot mina i en mjuk kyss.Jag kunde inte kyssa han,men som tur så kom Sarah ner.

 

-Har jag missat något?,frågade hon och log busigt mot oss.

 

-Nejdå,svarade jag samt flinade.

 

-Ska vi gå?,frågade hon. Jag nickade innan jag lydligt följde efter henne,men jag tog chansen att pussa Justin på kinden. Han släppte taget om min arm så jag kunde gå. Sarah tog upp mobilen och sms:ade mig.

 

 

 

Det måste ju vara något mellan er! ;)

 

 

 

Jag vet inte vad jag känner för honom egentligen,men jag kunde inte kyssa han..

 

 

 

Varför inte? Tycker du inte om han? :o

 

 

 

Tror inte det..

 

 

 

Sarah brast ut i skratt efter att jag har skrivit det,jag fattade inte varför hon skrattade,Sarah slutade aldrig att skratta,så jag tänkte ha lite roligt. Jag puttade ner henne i vattnet,fast det var inte så lyckat eftersom jag själv ramlade i. Efter att ha tagit ur sig ur vattnet brast vi ut i skratt. Det var så roligt att vara med henne.

 

 

 

-

 

Just nu så ligger både jag och Sarah på varsin solstol. Sarah och jag behövde verkligen jobba på solbrännan. Så varför inte göra det nu liksom?

 

 

 

-Hey tjejer!,sa Justin och log. Jag tog upp solglasögonen så jag kunde se honom.

 

-Hey,sa jag. Min blick fastnade på hans väl tränande mage,och jag tror att han märkte det.

 

-Gillar du det du ser?,frågade han och flinade. Jag rodnade fast jag täckte det med en tidning över ansiktet. Justin skrattade innan han dök ner under vattnet.

 

-Du rodnade! Aw,ni skulle passa bra tillsammans!,sa Sarah. Jag skrattade innan jag tog ner tidningen och gick tillbaka till solbrännan. Efter 10 minuter började jag bli trött.

 

-Jag är klar,du?,frågade jag Sarah. Hon nickade innan vi båda reste oss upp.

 

-Hey,vi kan väl ha lite kul med killarna?,frågade jag när vi hade kommit in.

 

-Vad menar du med det?,frågade Sarah.

 

-Byt inte om och kolla om vi har vatten ballonger,sa jag och såg att Sarah log busigt.Hon nickade innan hon försvann upp för trappan för att se om det fanns vatten ballonger.Och min uppgift var att titta här nere.Efter 10 minuters letande hittade vi 2 paket av vatten ballonger.Vi fyllde dom med vatten och vi skulle lura killarna.

 

-Justin,kom!,ropade jag till Justin.Han klev upp ur poolen innan han förde sina steg mot mig.

 

-Vad?,frågade han.

 

-Jag..älskar..dig,ljög jag och jag lutade mig fram för att lura honom med allt det här 'jag-älskar-dig' saken.När vi var några meter från varandra,tog jag upp vatten ballongen och kastade den på honom.Han stelnade till eftersom det var så kallt,och sedan sprang jag eftersom jag visste ju att han skulle jaga mig.Jag sprang runt hela huset,men nu var jag framför garaget och jag hade ingen nyckel som kunde öppna garaget.

 

-Nu kan du inte springa,sa Justin och kom allt närmare.Jag fnissade till innan jag bet mig löst i underläppen.Justin kramade om mig,vilket jag besvarade glatt.

 

-Du vet väl att jag kommer hämnas?,frågade Justin,jag nickade lätt innan jag kastade ännu en till vatten ballong på han.Jag sprang in och Justin var inte långt efter.Jag skrattade hela vägen in till köket där Justin säkert skulle hämnas.

 

-Vet du,jag kommer inte att hämnas på en sån söt och sexig tjej som dig,sa han och flinade.

 

-Jag är förvånad,sa jag och såg fundersamt på honom.Faktiskt så var jag förvånad att han hade sakt det.Eftersom vi bråkade nästan hela tiden,men inerst inne är han en god person.Han kramade om mig,samt började att hålla sitt tal.

 

-Jag gillar dig Skyler,och har gjort det sen jag träffade dig,sa han.Nu är jag verkligen chokad,sa han just 'Jag gillar dig Skyler och har alltid gjort det'?

 

-Va?,fick jag ut mig.

 

-Ja,jag gillar dig och har alltid gjort det,sa Justin.Han släppte taget och pussade mig på hjässan.Jag stod som fastklistrad i golvet,tills Sarah kom.

 

-Jag hörde!,sa hon och hoppade runt,hon hade alltid velat att jag och Justin skulle bli tillsammans.Men skulle jag säga sanningen?

 

-Sarah ta upp din mobil,sa jag och tog upp min själv.

 

 

 

Jag har en pojkvän,och jag vill inte vara otrogen,skrev jag.Jag mötte hennes blick och hon såg ut att vara förvånad.

 

 

 

Varför har du inte sagt det här förut? Jag lovar att jag inte är arg eller nåt.

 

 

 

För att jag ville lära känna Justin först,och jag vet inte varför jag inte har sagt det till dej förut :(

 

 

 

Visa hur han ser ut! :)

 

 

 

Jag bläddrade bland bilderna jag hade på honom och hittade en från inte så länge sedan.

 

-Ni två är så söta!,sa hon efter att jag hade visat bilden.

 

 

-Man tackar,sa jag och flinade samtidigt,Sarah omfamnade mig i en mjuk kram,vilket jag glatt besvarade.Min mobil ringde till och Sarah släppte taget.Det stod 'Sötnosen',vilket betyder att Dylan ringer mig.Jag log innan jag svarade.

 

-Hey Shawty!,sa han glatt.

 

-Hey Sexy!,svarade jag tillbaks och kunde inte sluta att le.

 

-Och vad gör du min sköna?,frågade han.

 

-Inget speciellt,och vad gör du då min herre?,skrattade jag fram.

 

-Som du,inget speciellt.Vill du komma över?

 

-Gärna,kommer om 10,sa jag.

 

-Okey,älskar dig!

 

-Älskar dig med!,sa jag innan jag la på.Justin får väl fråga om han vill.Jag hoppas att han inte hörde det där.Istället för min blåa One Piece tog jag på mig en ljus grön blus och shorts,nu fick man se min svarta bh,vad spelar det för roll.Jag satte upp håret i en hästsvans.

 

 

Jag tog min väska och packade ner lite saker,för jag tror nog att jag kommer stanna där ett litet tag.Jag tog mobilen och väskan innan jag gick ner.Ingen av dom var där nere,vilket förvånade min lite gran,jag menar någon av dom brukar ju vara här nere.Jag ryckte på axlarna innan jag tog nycklarna från bordet vid hallen och tog på mig mina svarta converse.Jag låste upp bilen och satte mig bakom ratten.Hem till Dylan var inte så långt härifrån,kanske 5 minuter.Dylan var själv en vampyr så det var ingen fara att jag är tillsammans med honom.När jag väl var framme parkerade jag och låste bilen innan jag knackade på.Jag möttes av en glad Dylan när han öppnade,mitt leende dök upp när jag såg han.Han välkomnade mig med en passionerad kyss vilket jag glatt besvarade.
-Hej sötnos!,sa Dylan omfamnade mig i en kram,och såklart ska han ha ena handen vid min rumpa.
-Hej!,sa jag och flinade.Vi släppte taget om varandra och började att prata om massa saker.Vi hoppade ner på hans mjuka soffa,och jag tänkte ta upp allt med den här Justin saken.
-Du,det är något jag måste berätta,sa jag.
-Vad är det?,frågade han oroligt.
-Jo,det är en kille som heter Justin.Och vi råkade liksom kyssas,men jag lovar att det inte betyder något,sa jag och vårt lite oroligt över hur han kommer att ta det.
-Okey,men jag litar på dig,sa han och pussade på min nästipp.Han hade tagit det bättre än jag trodde,vilket fick mig att le.Han kysste mig intensivt och passionerad länge,vilket ledde till hångel.Han bar upp mig i hans famn och gick upp för trappan utan att bryta hångel stunden,han stänge dörren bakom sig och la ner mig försiktigt på sängen,plagg efter plagg for på golvet.Vi var nästan nakna,det var bara att han hade boxers och jag bh och trosor.Jag och Dylan har inte sex så ofta,bara när vi är full.Vet inte varför men det är bara så.

 

-

 

Efter en stund så rullade Dylan till sin sida.

 

-Jag är trött,night,sa jag och vände ryggen mot honom.

 

-Night,sa han och la en arm vid min midja.Jag vände mig om så att jag såg konturerna på hans ansikte.Mitt huvud låg vilad på hans bröstkorg,och inte långt efter somnade vi båda.

 

-Hey,Sarah.Har du sett Skyler?,frågade Justin.Jag visste inte vad jag skulle svara,jag fick panik.

 

-Hon är hos hennes moster,hon kanske stannar där i några dagar,sa jag.Skyler får berätta för Justin att hon har en pojkvän själv.Min mobil plingade till.

 

 

 

Berätta inte för Justin att jag har Dylan,säg att jag är borta,skrev Skyler

 

 

 

Okey,men om han frågar mer om dej då? Vad ska jag göra då? :O

 

 

 

Improvisera,det hjälper alltid! ;)

 

 

 

Okey,ringer dej om det är problem!

 

 

 

Japp! :3

 

 

 

Jag svarade inte eftersom hon skulle förstå varför.

 

 

-Morning!,hörde jag en raspig röst säga bredvid mig,jag öppnade ögonlocken och tittade vem det var som sa det.Och såklart var det Dylan,hade han stirrat på mig när jag sov?

 

-Har du stirrat på mig medans jag sov?,frågade jag och mötte hans blick.Han tittade oskyldigt på mig.

 

-Uhm...Nej,svarade han.Ett skratt lämnade min strupe innan jag fick en kyss av han.

 

-Kom så går vi ner och äter frukost,sa han och satte sig på sängkanten.

 

-Då får du bära mig!,sa jag.Han suckade innan han reste sig upp.

 

-Okey,men bara för att det är du,sa han och flinade.

 

-Yay!,sa jag och tog armarna i luften.Jag lyfte ner ena handen för att ta min mobil.Han lyfte upp mig på ena axeln,medans jag höll på att sms:a Sarah att hon inte skulle säga något till Justin.Vi höll på och sms:a tills jag skulle få spänndera lite tid med min underbara pojkvän Dylan.Han hade ställt fram pannkakor med choklad,grädde och jordgubbar.Han ställde ner mig,det var inte så obekvämt att stå här i underkläder för honom,eftersom jag har varit här ganska många gånger.

 

-Naww,sa jag och tittade runt.Vi satte oss och började att äta.Vi skämtade med varandra ganska ofta,och det innebär att vi gör det också när vi äter hemma hos honom eller mig.

 

-

 

Efter frukosten gick vi och klädde på oss.Jag duschade innan jag tog på mig min outfit från igår,eftersom jag glömde att packa ner kläder.Efter att vi vart klara bestämde vi oss för att gå ut,och sedan skulle jag hem.Dylan hade en trä gunga på sin gård,jag satte mig snabbt på den och flinade.Han log innan han ställde sig bakom den och började att putta på.Jag skrattade ganska många gånger eftersom han började att dra skämt.

 

-

 

Dylan la sina armar på min midja och mina armar flög automatiskt upp mot hans nacke.Han flinade innan han pressade sina läppar mot mina.Det kändes underbart att stå här just nu i Dylan's famn.Fjärilarna kom upp från ingenstans i min mage och fyrverkerier kom upp.Vi avslutade kyssen och han kramade om mig.

 

-Love u,sa han och pussade på hjässan min.Vi släppte taget om varandra och jag klev in i bilen,bakom ratten.Jag stänge dörren bakom mig,och tog ner rutan på fönstret så han kunde höra mig.

 

-Love u too!,svarade jag och gav han en släng kyss som han besvarade med ena handen och tog på hjärtat.Jag skrattade till innan jag vinkade och startade motorn.Jag började att köra hemmåt,och var där på 5 minuter.Jag parkerade bilen,låste den och gick mot dörren.Jag klev in i hallen och tog av skorna.

 

-Hemma!,skrek jag,och Sarah flög på mig i en kram.Jag besvarde glatt kramen,innan jag tog mot henne.

 

-Hur har det varit här hemma då?,frågade jag och blinkade med ena ögat.Hon himlade med ögonen men kunde inte undgå från att le.

 

-Snarare vad har hänt hos din 'Moster'?,frågade hon och gjorde typiska sitat tecknet med händerna när hon sa 'Moster'.

 

-Dom vanliga sysslorna såklart,sa jag och blinkade ännu en gång med ögonen.Vi satte oss i vardagsrummet på samma soffa,vi lutade ryggen mot varandras och tog upp mobilen och började att sms:a med varandra.

 

 

 

1 Nytt meddelande:

 

Från:Sarah ♥

 

Säg nu! Vad har ni gjort? ;D

 

 

 

Till:Sarah ♥

 

Haha,men jag sa ju 'Dom vanliga sysslorna såklart',vad äre du inte fattar? :D

 

 

 

Från:Sarah ♥

 

Men du verkar ju vara så glad! Och förresten,när får jag träffa snyggingen? ^^

 

 

 

Till:Sarah ♥

 

Hey! Han är min! Du får vänta och se ;)

 

 

 

Från:Sarah ♥

 

Men åh,Okey! :'(

 

 

 

Ett skratt lämnade min strupe innan Justin kom och förstörde det hela.

 

-Ni vet väl att ni sitter i samma rum,va?,frågade han.

 

-Såklart!,sa Sarah och jag i mun på varandra.Det plingade till på dörrklockan,och Justin var snabbt med att ta den.Jag kunde ju höra vad dom säger men jag bryr mig inte,det är säker någon av Justin's vänner.

 

-Någon vill träffa dig,sa Justin och tittade allvarligt på mig.Jag såg frågandes på honom innan jag gick till hallen,och där stod...


Vem står där tror ni? Säg till om det är fel stavat,eftersom jag inte har kollat igenom det.Typiskt mig! ;)

Kommentera.


Beslut...

Hellu,igen! :D
 
 
 
 
Ville bara säga att jag kanske kommer att skriva om kapitlet,eftersom jag inte är nöjd med det såå.Men ska försöka att skriva så fort jag kan! Och nu när det är lov så kommer kapitlarna ut slump mässigt,men när skolan börjar så kommer ni kanske så kapitel på fredagar och onsdagar! Vet ej,men de skulle kunna bli så fram över! Love u<33

Kommer!

Hellu!:)
 
 
Är det kapitel som ni frågar efter? :o
 
Svaret har ni här:
 
Jag var på en thaifest,eftersom jag är från Thailand.Och vi var där till typ 2 på morgonen,jag var jätte trött när jag kom hem sååå....Men jag kan ju skriva ett långt kapitel om ni vill.Jag tror att jag var typ vid 1700 ord,om ni vill så kan jag ju göra 2000 ord! :D Chhiiiaaaoo!!! :]