Chapter 2-The Bieber

 Previously: Adam har alltid varit romantisk,snäll,hjälpsam etc.Och han passar bättre med någon annan än mig.Adam är ganska envis ibland,han vill oftast ha det på sitt sätt. 

 

 

 

Kom igen! En middag! Snälla?”

Ughh! Neeej! God natt!”

 

Jag stängde dörren efter att ha tackat nej till Justin's erbjudanden på en middag och sparkade av skorna för att sedan ta ett bad efter en lång dag.Efter det bytte jag om till min söta pyjamas och lade mig sedan i sängen med en kopp av varm choklad och hjärtformade frukter! Men innan allt det tog jag fodralet till World War Z för att sedan mata in den i DVD spelaren.

 

 

Solen kickade igenom gardinerna som var nerdragna när jag vaknade.Innan jag gick upp räckte jag mig min mobil för att sedan gå in och Instagram,Twitter etc.Efter det gick jag upp och duschade.Ingenting skulle göras idag egentligen och jag skulle hem om några dagar så jag ska nog ta och ringa Sel.

 

Hellu?”

Vill du ta och hitta på nånting med mig?”

Nu?”

Yupp! Starbucks?”

Sure,möter dig där! Puss.”

Puss.”

 

Jag bestämde mig för en vit Crop top med en söt liten ljus blå kjol och en Cardigan med ett par vita Converse.Håret var plattad och efter det gick jag och borstade tänderna.Starbucks var några få meter bort från hotellet så jag kunde lika gärna gå.

 

Några fans kom upp och vi tog några foton och dom fick såklart autografer. Starbucks skylten kom upp i min syn och jag gick in för att bli träffad av Sel med en Caramel Frappuccino och en Cotton Candy Frappuccino i hennes hand.Vi kramades och satte oss ner.

 

Såå....Vad är det mellan dig och Connor?” Sel flinade och drack ur sin Frappuccino.

Vilken Connor menar du?”

Du vet vilken jag menar!”

Vi är bara vänner! Han bjöd ut mig och sedan skjutsade han mig hem,fick en puss på kinden.Det var allt.”Var det seriöst allt?”

Ja! Kan vi gå till gallerian nu? Måste hitta ett par nya skor.”

Sel suckade och mumlade någonting för sig själv och reste sig upp med mig backom. Gallerian var häller inte lågt ifrån Starbucks men vi beslöt ändå för att att ta en taxi.

 

När vi väl var där gick vi runt ett tag innan vi bestämde oss för att gå in på Forever 21,Victoria's Secret,Hollister etc.

 

 

 

I jump in my hoopty hoopty hoop

I own that

And I ain't paying my rent this month

I owe that

 

Jag vaknade av att mobilen började ringa.Och inte hade jag någon aning om hur mycket klockan var.

 

´Pattie´

 

Hallå?”

Uhm..Hej Nicole.Jag undrade om du kunde komma hit en liten stund,jag har en viktig sak att berätta till dig.Skulle du kunna komma så fort du kan?”Sa Pattie oroligt.

Absolut Pattie.Jag kommer max om 10 minuter?”

Tack! Vad rart av dig!”

Då syns vi alldeles strax hejdå!”

 

Vi båda lade på.Jag bestämde mig för att ta ett par leggings med en grå tröja och sedan ett par UGG'S! Sminket fick bli lätt och håret i en bulle! Och sedan var jag klar för att åka till Pattie! Men! Först så vill jag ha frukost,så jag bestämde mig för bananer och blåbär med lite Juice.När jag väl var framme tog jag och parkerade bilen och plingade sedan på. Efter ett par sekunder av väntande öppnades dörren och jag fick möta en Justin utan tröja.Överraskad? Inte ett dugg!

 

Hej Nicole!” Sa Justin med ett glatt leende på läpparna.

Hej Justin,är Pattie hemma?” Han nickade och och flyttade på sig för att jag skulle kunna komma in.

Hon är i köket.” Jag nickade och gick sedan till köket för att mötas av Pattie som satt vid bordet med en mapp i handen.

Hej Pattie!”

Hej Nicole.” Pattie tittade upp på mig med rödsprängda ögon.

Pattie,har något hänt?” Jag satte mig bredvid henne och kramade om henne mjukt.

Det är något jag har velat visa dig väldigt länge,men inte vågat gjort det.” Jag nickade och hon förstod att hon skulle fortsätta.

Ingen vet det här. Inte ens Justin. Och jag vet att det är fel att visa det för någon annan och inte ens son. Men jag vill inte att han skulle bli arg. Jag vill inte utsätta dig för fara Nicole,men du är den enda personen jag kan berätta till. Och jag vet att du är ung.”

Pattie gav mig mappen och kramade om mig.

Jag vill att du åker till hotellet och läsa det där. Ensam.” Viskade hon i mitt öra.Jag nickade och kramade tillbaks. Sedan åkte jag till Starbucks för att beställa en Cotton Candy Frappuccino. När jag väl var i mitt hotellrum satte jag mig på sängen med datorn och mappen såklart. Jag öppnade mappen och vart helt överraskad av vad mer som fanns. Det var en massa pappren med 3 olika namn. Och de 3 olika namnen slutade med Bieber.