Chapter 1-Pilot Part 1

*KAPITLET HAR GRAMMATIK FEL!*
 

 

Den kända alarmsignalen hördes i rummet.Jag suckade och gnuggade ögonen innan jag slog av alarmet.Anledningen varför jag hade alarm var för att idag var det Bells födelsedag och jag skulle flyga över dit för att fira henne.Klockan var halv 9 här i Chicago och jag hade ungefär 1 timme på mig att göra mig redo.Jag slängde benen över sängkanten och styrde sedan stegen mot badrummet.Efter det tog jag på mig en blå blus med ett par shorts och ett par sandaler,håret fick bli plattad och sminket fick bli lätt.När jag väl var klar gick jag för att möta hela familjen i hallen.

Åh! Tänk att du ska lämna oss igen!” Mamma kom gåendes till mig efter det sista trappsteget jag tog,hon kramade om mig och snyftade till.

Herregud! Ta det lugnt! Jag kommer inte att vara borta så länge! Jag kommer tillbaks om en vecka.” Mamma nickade och kramade till mig en sista gång innan hon släppte mig och lät dom andra krama om mig.

Hejdå!”

Jag klev in i BMV:n och körde till Chicagos flygplats.När den var inom synhåll svängde jag åt höger och klev ut med den resväskan rullandes bakom mig.

 ♥

Niickiii!!” Bell kom springandes mot mig och hoppade rakt in i min famn.

Bell,hur glad jag än är att se dig,orkar jag inte bära dig.”

Snällaaa??”

Ughh.” Bell hade blivit tungare och tungare,jag bar Bell med hjälp av armen och lårent och med den andra handen rullade jag resväskan bakom mig.När jag väl tog dom sista 5 stegen var jag framme vid Carin,Scooter,Justin och Pattie.Bell hoppade ner och log,jag gjorde en min och kramade sedan om dom,när jag väl kom till Justin,kramade jag om han samtidigt som mina ögonlock började falla.Justin skrattade löst och kramade om mig hårdare och lämnade en puss på pannan min.

När lade du dig?” frågade Pattie.

Uhm...halv 3?”

Naww.”

Nu går vi!”

Kenny hade väntat där ute vid ingången där det var fullt av paparazzi's.Åh Gud! Justin vilade sin arm på min midja samt öppnade bildörren.Säkerhetsbältet var på och Kenny körde iväg,dom andra hade åkt i en annan bil så jag gissar på att vi kör mot hotell.Javisst jag bor egentligen hos Scooter & Carin och Bell,men jag ville inte störa så jag bokade in mig på ett hotell! Justin stannade upp bredvid mig vid lobbyn .

Välkommen till The Setai Fifth Avenue,vad kan jag hjälpa dig med?” Hans blick vandrade upp mot mina ögon och gapade en aning.

Ett rum bokad under namnet Braun.” Jag log mot han medans Justin slängde dödsblickar mot receptionisten. 'Kyle' som det tydligen stod på hans namnbricka,svalde och knappade snabbt in nånting på datorn.

Rum 460,våning 4.” Han gav mig nyckeln och sneglade sedan mot Justin's håll. Jag himlade med ögonen och lyfte sedan klacken för att gå mot hissen. Inte långt efter kom Justin med en sur min klistrad på sitt ansikte.

Vad har hänt med dig då,surgubbe?”

...Han flörtade med dig!...” Jag suckade och mumlade ett 'Det gjorde han inte' men bestämde sedan för att ignorera han tills vi kom upp till hotellrummet. När vi väl kom dit upp till våning 4,steg vi ut och letade efter rummet som hade nummer 460 på sig,när jag väl hade hittat den klev jag in vände mig sedan mot Justin.

Jag klarar mig nu,hejdå!” Innan jag kunde stänga dörren helt,hade Justin lagt sin fot mellan dörren och dörrkammaren.

Så,du kommer till Bell's kalas?”

Såklart.Nu,hejdå.”

Den här gången,försökte han inte att stoppa mig för att stänga dörren.

 

GRATTIISS!” Bell skrattade och blåste ut ljusen på sin tårta.Hon hade redan öppnat presenterna och tro mig,hon fick mer presenter än vad en 5 åring fick! Men hon vad glad,och det var som spelade roll.

FOTODACKS!” Vi alla gick ut på gården och började ta en massa foton. Adam kom och kramade om mig bakifrån medans jag pratade med en nära kompis till Carin.

Mhm...” Mumlade han in i mitt öra.En gång i tiden var jag och Adam tillsammans,men fyrverkerierna tog slut och glöden fanns liksom inte där längre,så det var där intresset tog slut. Adam har alltid varit romantisk,snäll,hjälpsam etc.Och han passar bättre med någon annan än mig.Adam är ganska envis ibland,han vill oftast ha det på sitt sätt.

 
700 ord! Yay!:D Lite sent men jag hade läxor att göra.Men jag fick ut kapitlet iallafall! Och imorgon har jag utvecklingssamtal(?) Önska mig lycka till...

IMORGON! :D

Heey!

Länge sedan! Jag vet! :( Har haft fullt upp dom här veckorna så att jag inte har kunnat uppdatera! Men IMORGON kommer det upp! Och det kommer en liten överraskning imorgon också.Och jag ska försöka att få kapitlet klart idag/ikväll.Det var allt!

Xoxo.Sofiaa!

Sexyy Beaasstt!